Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

01. 10. 2022

Pumpaj Slovenija in Grbine so fine 2022

Lokalni organizator KD Lignit v sodelovanju s Športno zvezo Velenje vabi na tekmo državnega pokala Pumpaj Slovenija s spremljevalnim in dobrodelnim program Grbine so fine. 

Dirka Pumpaj Slovenija šteje za točke slovenskega pumptrack pokala. Samo tekmovanje sestoji iz kvalifikacij, kjer se najhitrejši tekmovalci uvrstijo na osrednje tekmovanje kjer se med seboj pomerijo v izločilnih dvobojih v vožnjah na čas. 

Spremljevalni program Grbine so fine je brezplačen animacijski program, kjer se bodo lahko najmlajši otroci (od 4 do 8 let) preizkusili na spretnostnem poligonu v sedmih Foksijevih kolesarskih izzivih. Spremljal in spodbujal jih bo lisjak Foksi, maskota OKS-ZŠZ, ki je za vse vztrajne pripravil posebno pozornost. 

Nekoliko starejši otroci (od 9 let naprej) pa se bodo lahko udeležili Foksijeve male pumptrack kolesarske šole, kjer bodo pod strokovnim vodstvom inštruktorjev Kolesarske zveze Slovenije spoznali, kako varno uporabljati pumptrack poligon in postati odličen kolesar. Na voljo bo tudi brezplačna izposoja BMX koles


Ostali dogodki

Prikaži vse dogodke

#VisitSaleska