Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

20. 02. 202317:30 - 19:00

Šola za starše: “Otroci so naše največje bogastvo”; sezona 22/23

Predavateljica: mag. Maša Naraločnik Sinur, univ. dipl. psih., specialistka klinične psihologije, sodna izvedenka za področje klinične psihologije

O predavateljici:

Mag. Maša Naraločnik Sinur je specialistka klinične psihologije. Zaposlena je v Zdravstvenem domu Velenje. Že dobrih 20 let deluje na področju duševnega zdravja otrok in mladostnikov ter njihovih družin. Pri svojem delu se pogosto srečuje tudi z razvezanimi družinami. Od leta 2018 je sodna izvedenka za področje klinične psihologije. Opravila je tudi drugo stopnjo usposabljanja kognitivno-vedenjske terapije.

O predavanju:

Za razvezo partnerske zveze se odločita partnerja. Včasih eden, včasih oba. Včasih razhod poteka bolj, včasih manj burno. Kako pa razvezo staršev doživljajo otroci? Kaj razhod staršev pomeni zanje? In kaj za otroke pomeni prihod novega partnerja v njihovo življenje? Kako naj starši ravnajo, da bodo spremembe, s katerimi se bodo morali soočiti tudi otroci, zanje čim manj stresne? 

Na ta in druga vprašanja, aktualna ob ločitvah in razvezah, bomo poskušali odgovoriti v predavanju.

Predavanje bo potekalo preko aplikacije ZOOM. Za sodelovanje na predavanju prosimo za prijavo na mzpm.velenje@vilarozle.si, do ponedeljka, 20. februarja, do 13. ure. Na dan predavanja vam pošljemo povezavo na vašo e-pošto.


Lokacija: Vila Rožle - ZOOM
Organizator: Medobčinska zveza prijateljev mladine Velenje
Vstopnina: Obvezna prijava na mzpm.velenje@vilarozle.si, do ponedeljka, 20. februarja, do 13. ure.

Ostali dogodki

Prikaži vse dogodke

#VisitSaleska