Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

16. 04. 202417:30 - 19:00

Šola za starše: “Otroci so naše največje bogastvo”; sezona 23/24

Vsebina predavanja: Vzgoja, ki krepi samostojnost, je še kako potrebna, saj ima samostojen otrok bolj pozitivno samopodobo in boljše zavedanje o samem sebi. Že majhni dojenčki razvijajo sposobnost, da se lahko igrajo in zamotijo sami. Takšno samostojnost v igri je potrebno spodbujati, saj so to že prvi koraki k razvoju samostojne osebe. Kako in na kakšne načine pa starši še lahko vplivamo na razvoj samostojnosti pri našem otroku, pa boste izvedeli na našem predavanju. Prav tako se bomo posvetili temu, na kaj (ne)samostojnost vse vpliva in kakšne so njene posledice.

O predavatelju: Sašo Kronegger: univ. dipl. socialni pedagog, transakcijski analitik, se s podporno-izobraževalnimi programi namenjenimi staršem in pedagoškim delavcem ukvarja več kot 15 let. Že vrsto let sodeluje z ZPMS v programih krepitve starševskih kompetenc, tesno pa sodeluje tudi z drugimi organizacijami, katerih uporabniki prihajajo iz manj spodbudnega okolja, kakor tudi z mladinskimi centri, kjer so uporabniki mladostniki. Pri svojem svetovalnem delu se usmerja na opolnomočenje uporabnikov.

Predavanje bo potekalo preko aplikacije ZOOM. Za sodelovanje na predavanju prosimo za prijavo na mzpm.velenje@vilarozle.si, do torka, 16. aprila 2024, do 14. ure. Po prijavi vam pošljemo povezavo na vašo e-pošto.


Lokacija: Vila Rožle - Splet
Organizator: Medobčinska zveza prijateljev mladine Velenje

Ostali dogodki

Prikaži vse dogodke

#VisitSaleska