Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

27. 06. 2024 - 29. 06. 2024

Soundgarden festival

Festival kreativnih prebojev je prvi festival v Sloveniji, ki združuje podjetniško in osebno rast in ga postavlja v festivalsko okolje. 

Festival SoundGarden je kreativni peskovnik za vse podjetne in radovedne, saj spodbuja udeležence k razmišljanju izven okvirjev ter raziskovanju novih idej in pristopov, z odprto glavo in srčnostjo.

Razvijamo novo, srčno obliko načina življenja in dela, kateremu skrb je rast, razvoj in transformacija družbe. S serijo delavnic, pogovorov, razstav in mreženjskih dogodkov raziskujemo neskončne možnosti človeškega duha, se povezujemo s podobno mislečimi vizionarji, krepimo potenciale posameznika in družbe, se učimo drug od drugega, sklepamo nova partnerstva in se povezujemo s potencialnimi sodelavci, partnerji in strankami. Vse to v sproščujočem festivalskem duhu. 

Festival služi kot platforma za predstavitev in slavljenje najbolj inovativnih in kreativnih rešitev, ki pozitivno vplivajo na družbo, okolje in gospodarstvo. Postavljen v naravo, med krošnje dreves in Velenjsko jezero kjer se skozi pogovor, učenje, zabavo in mreženje vzpostavljajo novi projekte za grajenje svetlejše prihodnost zase, za podjetja in svet okoli nas.

Cilj festivala SoundGarden ja navdihovati in opolnomočiti posameznike in podjetja, da si prizadevajo za bolj trajnostno, pravično in uspešno prihodnost za vse.

Več informacij: https://soundgarden.si/


Kot že samo ime pove, festival Soundgarden obljublja tudi pester glasbeni program. Na SoundGarden odru se bodo zvrstili glasbeni izvajalci, ki v svojem delovanju uporabljajo inovativne načine pri promociji, izvedbi in komunikaciji z občinstvom.

Med glasbenimi izvajalci bodo:

Happy Ol McWeasel, RotorMotor, Regen, Ember, Smetnaki, DJ Katarza, DJ Wolke, DJ Ziggy.


Lokacija: Vista
Organizator: Drugo

Ostali dogodki

Prikaži vse dogodke

#VisitSaleska