Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

24. 06. 2023 - 25. 06. 2023

SPLASH FESTIVAL in otvoritev Velenjske plaže

Novo kopalno sezono bomo otvorili v soboto, 24. junija 2023. Tradicionalno odpiranje poletne sezone na Velenjski plaži pa letos dobiva nove dimenzije. Dogajanje bo atraktivno in raznoliko. Otvoritev Velenjske plaže bo potekala v okviru SPLASH FESTIVALA. Splash festival je nadgradnja festivala Pljusk, ki je od leta 2017 odpiral poletje na Velenjskem jezeru. V dveh festivalskih dneh bo združil brezplačne poletne aktivnosti na Velenjski plaži ter nastope vrhunskih glasbenih izvajalcev na Visti – največjem open air prireditvenem prostoru pri nas.

Brezplačno dnevno dogajanje 24. in 25. junija bo polno aktivnosti in tekmovanj za otroke in odrasle. Vračajo se številne družabne vsebine, spretnostni izzivi in zabavna tekmovanja za praktične nagrade, ki so uvodno počitniško ”džuskanje” na plaži bogatile že zadnjih nekaj let, med drugim tudi:

  • Odbojka na vodi * Hoja po vodi (mega vodni čevlji)
  • Plavajoča blazina Airtrack * Vodni zorbi (za hojo po vodi)
  • Namoči prijatelja * brezplačen najem SUP-ov
  • Zabavni nagradni spusti z napihljivčki …

Na plaži bodo modne pričeske v dobrodelni akciji Odreži drugačnost spet kreirali frizerji iz vse Slovenije, piknik na plaži si boste lahko sestavili tudi iz ponudbe food truckov in stojnic, uživali v šovih skupine Dunking Devils in nasploh preživeli nepozaben dan na plaži. Oziroma kar dva. Ali pa tri, saj bo mogoče nov tobogan testirati že v petek, na voljo pa bo tudi v soboto in nedeljo.


Lokacija: Velenjska plaža
Organizator: Drugo

Ostali dogodki

Prikaži vse dogodke

#VisitSaleska