Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

04. 06. 202213:00 - 00:00

Days of Thunder – Srečanje ljubiteljev ameriških avtomobilov in kulture

Spektakularni dogodek American vehicle meeting – Days of Thunder že leta razveseljuje ljubitelje ameriške kulture v Sloveniji in onkraj meja. Največja razstava ameriških avtomobilov in motorjev s pestrim spremljevalnim programom pa se letos seli na Visto. Vozila znamenitih ameriških znamk, Karavana okusov z osmimi ponudniki jedače in pijače, glasba in ples – dan ameriške kulture ob Velenjskem jezeru bo vznemiril vse čute.

Obiščite Harley Davidson point, odplešite western line dance v sodelovanju s Plesno šolo Spin in prebrskajte stojnice Days of Thunder, Didna Vibe, Volk Flannel, Znakec in Annet s pestro ponudbo vintage modnih dodatkov in rock’n’roll oblačili. Za pin up frizure in make up bodo poskrbeli Vixen Bomb Gang in brivec Man Cave. Otroke čakajo napihljiva igrala in tattoo palor. Dijaki Šole za strojništvo, geotehniko in okolje Šolskega centra Velenje pa bodo prikazali delovanje V8 motorja.

V večernih urah se obeta koncert raznih glasbenih žanrov, ki jih prav tako povezujemo z bogato ameriško kulturo. Blues, rockabilly in rock’n’roll bodo igrali The Trio – Tribute to ZZ Top (HR), Erotic Biljan and His Heretics (HR), 3TONE (SL), Clockwork Psycho (SL) in Hank & His Wild Raccoons (SL).

Vstopine ni!

Ostali dogodki

Prikaži vse dogodke

#VisitSaleska