Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

03. 06. 202310:00 - 12:30

Ta veseli dan – VII. Otroška olimpiada v Sončnem parku

Medobčinska zveza prijateljev mladine (MZPM) Velenje bo v soboto, 3. junija, v okolici Vile Rožle v Sončnem parku, poskrbela za športno obarvano, zabavno dopoldne za otroke in družine. Že sedmo Otroško olimpiado letos pripravljajo v sodelovanju z Malim športnikom in Fit mravljico, ki bosta poskrbela za številne preizkuse gibalnih sposobnosti in spretnosti otrok. Ti bodo morali opraviti vsaj 10 različnih športnih preizkusov, ki bodo hkrati zelo zabavni. Ko jih bodo uspešno opravili, bodo na vsaki točki dobili žig. Tiste, ki bodo zbrali vse žige, na koncu čaka medalja in nagrada.

»Ta veseli dan«, ki ga na zvezi pripravljajo pred zaključkom šolskega leta, se bo začel ob 10. uri. Na VII. Otroški olimpiadi se lahko mali športniki in športnice pridružijo dogajanju kadarkoli do 12.00 ure, saj se bo prireditev končala ob 12.30 uri.

Ne le, da bodo organizatorji poskrbeli, da bo sobotno dopoldne športno obarvano, poskrbeli bodo tudi za zabavo ob glasbi, navijanje in prijetno druženje za vso družino!

V primeru slabega vremena bo olimpijada prestavljena na 17. 6. 2023.


Lokacija: Sončni park - okolica Vile Rožle
Organizator: Medobčinska zveza prijateljev mladine Velenje

Ostali dogodki

Prikaži vse dogodke

#VisitSaleska