Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

20. 04. 2024

Tematsko vodenje: Vila Mayer

Vabimo vas na edinstveno popotovanje skozi čas in prostor, kjer se prepletajo zgodbe kulture, umetnosti, zgodovine in arhitekture. Z velikim veseljem vas vabimo, da se nam pridružite na BREZPLAČNEM vodenju pod naslovom “Poznaš svoje mesto?”, ki bo tokrat svoje korake usmerilo k čudoviti Vili Mayer.

Odkrijte skrivnosti in lepote, ki jih skriva ta arhitekturni biser, in prisluhnite fascinantni zgodbi, ki presega stoletja. Vila Mayer ni le zgradba; je priča preteklosti, ki odseva v sedanjosti in nas vabi, da raziskujemo sledi, ki jih je pustila za sabo.

Naše vodenje je namenjeno vsem ljubiteljem kulture, umetnosti, zgodovine, arhitekture in turizma, ki želijo poglobiti svoje znanje in izkusiti edinstveno izkušnjo odkrivanja lokalnih znamenitosti. Skozi zgodbe, ki jih bomo delili, boste Vilo Mayer videli v povsem novi luči in spoznali njeno vlogo v tkivu našega mesta.

Pridružite se nam in delite to izkušnjo z družino, prijatelji ali sami. Ta dan bo poln odkrivanj, navdiha in druženja z ljudmi, ki delijo vašo strast do odkrivanja skritih kotičkov naše dediščine.

Vodenje bo potekalo 20. aprila, zbirno mesto pa bo pred vhodom Vile Mayer. Zaradi omejenega števila mest vas vljudno prosimo, da svojo udeležbo potrdite čim prej na e-naslov turizem@velenje.si.

Ne zamudite te edinstvene priložnosti, da skozi zgodovino Vile Mayer raziščete bogastvo naše skupne kulturne dediščine. Veselimo se, da skupaj odkrijemo več o tem izjemnem kraju, ki je pomemben del naše zgodovine in identitete.


Ostali dogodki

Prikaži vse dogodke

#VisitSaleska