Rezervacija

Rezerviraj počitnice

10. 09. 202018:00 - 19:00

Večeri v amfiteatru – vokalna skupine Cvetke

Na tretjem Večer v amfiteatru, v organiziaciji Zavoda za turizem bodo gostovale pevke Vokalne skupine Cvetke.  Skupina, ki deluje pod okriljem Kulturno-prosvetnega društva Franc Schreiner Šentilj, sestavlja 6 vedno nasmejanih deklet, ki jih že od malih nog skupaj druži veselje do petja in prijateljske vezi, v bolj ali manj nespremenjeni zasedbi pod umetniškim vodstvom Urške Turinek pa delujejo od leta 2014.
Zasedba prihaja iz okolice Velenja, natančneje iz Šentilja pri Velenju, sestavljajo pa jo tri altistke – Barbara Skutnik, Monika Koren in Urška Turinek – ter tri sopranistke – Lucija Koren, Eva Kozman in Maruša Kozman.
Pri petju poleg a cappella izvedb uporabljajo tudi inštrumente, in sicer klaviature, kitaro, kahon; pri mašah še orgle. Repertoar pesmi je raznolik – od slovenskih ljudskih ali popularnih do priredb tujih pesmi; prav posebej ljub pa jim je nabor poročnih pesmi.
Tokrat se bodo predstavile z večinomo slovenskimi skladbami, tako ljudskimi, kot skladbami znanih slovenskih avtorjev in pevcev.

Vabljeni ta četrtek, 10. septembra, ob 18.00 uri. Obiskovalce prosimo, da se držijo vseh navodil organizatorja saj bomo le tako lahko še naprej organizirali kulturne dogodke in skupaj uživali.

Prireditev v primeru dežja odpade!

Ostali dogodki

Prikaži vse dogodke

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.