Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

07. 06. 2024

Veliki koncert MAGNIFICA na Visti v Velenju

  • VELENJE, VISTA – PARK Z RAZGLEDOM
  • 7. JUNIJ 2024, OB 21. URI

Pridružite se nam na koncertu v Velenju na Visti, kjer boste lahko v živo doživeli magijo Magnifica in se prepričali, zakaj velja za enega najbolj karizmatičnih in inovativnih ustvarjalcev na slovenski glasbeni sceni.

Magnifico je eden izmed najbolj poznanih slovenski glasbenikov, ki že desetletja navdušuje s svojo edinstveno glasbeno estetiko in provokativnimi besedili. Njegova glasba združuje različne žanre, kot so balkanska glasba, pop, rock, rap in elektronika, ter ustvarja prepoznaven zvok, ki ga je težko pričakovati. Znani so njegovi živahni in barviti nastopi, kjer prevzame občinstvo s svojo energijo in karizmo.

Med njegovimi najbolj znanimi deli je nedvomno pesem “Hir aj kam hir aj go”, ki je postala prava himna in prepoznaven simbol njegovega ustvarjanja. Pesem je bila v tujini izjemno uspešna in je prispevala k mednarodni prepoznavnosti Magnifica. Poleg tega so tudi skladbe, kot so “24000 poljubov”, “Gospe moja” in “Silvija”, postale stalnica na slovenski glasbeni sceni ter so prispevale k njegovi legendarni reputaciji.
Magnifico je prejel tudi številne nagrade in priznanja za svoje delo. Njegov vpliv na slovensko glasbeno sceno je nedvomno neprecenljiv, saj je odprl vrata novim glasbenim žanrom in slogom ter navdihnil številne umetnike.
Decembra leta 2017 je prvič razprodal Areno Stožice, nakar je to ponovil še trikrat, leta 2020 pa je postavil rekord v prodanih vstopnicah za tradicionalni božični koncert na svetovnem spletu. Je glasbenik, čigar glasba riše svet brez mej, posledično pa ob izvedbah v živo občinstvo doživi edinstveno izkušnjo.

PRODAJA KART


Ostali dogodki

Prikaži vse dogodke

#VisitSaleska