Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

30. 08. 2024

Veliki koncert rock skupine PLAVI ORKESTAR

Napovedujemo:

VELENJE – VISTA – PARK Z RAZGLEDOM

  • Veliki koncert rock skupine PLAVI ORKESTAR
  • 30. avgust 2024

NAKUP VSTOPNIC

Legendarna pop rock skupina PLAVI ORKESTAR je prodala 5 milijonov plošč in nastopila na več kot 2500 koncertih. Postali so najbolj pomemben ustvarjalec urbane kulture in jugoslovanske rock glasbene scene ter koncertna atrakcija, ki vedno privabi ogromno število ljudi. Še vedno ostajajo največji kulturni fenomen, njihove uspešnice so še danes del radijskih glasbenih oprem, neizogibne so na vseh žurih in že leta povezujejo vse generacije. Njihovi koncerti so praviloma razprodani, podrli so vse rekorde v prodaji vstopnic, skupno število njihovih koncertnih obiskovalcev presega celo 10 milijonov. Na njihovem zadnjem koncertu v Sarajevu si jih je ogledalo 50.000 ljudi, leto pred tem pa na beograjskem Beer festu kar 120.000.
Konec poletja bomo zaključili v Vista parku Velenje, ki je edinstveno prizorišče in bo 30.8. gostilo drugi koncert Plavega Orkestra.
Ne zamudite dveh spektaklov in podoživite nostalgični spomin na čase, ko so bili “eni in edini” ter z njimi zapojte že ponarodele pesmi ”Suada”, ”Bolje biti pijan nego star”, ”Ako su to samo bile laži”, ”Sava tiho teče”, ”Goodbye teens”, ”Kaja”, ”Odlazim”…

Lokacija: Vista
Organizator: Drugo

Ostali dogodki

Prikaži vse dogodke

#VisitSaleska