Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Festival kreativnih prebojev Soundgarden

Edini festival v Sloveniji, ki združuje podjetniško in osebno rast in ga postavlja v festivalsko okolje.

Da bo Velenjsko jezero postalo nova slovenska festivalska destinacija, so med prvimi prepoznali tisti, ki iščejo kreativne preboje v podjetništvu, tudi v stiku z naravo in s samim seboj.

Festival je platforma, ki predstavlja in slavi najbolj inovativne in kreativne rešitve, ki pozitivno vplivajo na družbo, okolje in gospodarstvo. Postavljen je v naravo, med krošnje dreves in Velenjsko jezero, kjer se skozi pogovor, učenje, zabavo in mreženje vzpostavljajo inovativni projekti za grajenje svetlejše prihodnosti. Namenjen je vsem odprtim glavam, katerih ambicija je graditi srčno podjetništvo.

Cilj festivala SoundGarden je navdihniti ter opolnomočiti posameznike in podjetja, da si prizadevajo za bolj trajnostno, pravično in uspešno prihodnost za vse.

Druga edicija festivala bo potekala 3 dni, od četrtka do sobote. Dopoldnevi bodo namenjeni motivacijskim pogovorom na temo razvoj miselnosti, investicij in financiranja, razvoja umetne inteligence ter novodobnih tehnologij, biohackinga, kadrovanja razvoja kreativnosti in dobrodelnosti.

Po motivacijskih in inspirativnih pogovorih sledijo hitri mreženjski dogodki z namenom zbliževanja in spoznavanja vseh gostov festivala.

Skozi delavnice se bodo udeleženci učili kako spodbuditi svojo kreativnost, graditi na lastni blagovni znamki, kreirati uspešne poslovne ekipe, kje najti investicije za svoje projekte in kako skozi različna orodja (od LinkedIna, Tiktoka) bolje predstavljati sebe in/ali blagovno znamko. Na voljo bodo delavnice o novodobnih tehnologijah in kako jih uporabiti za izboljšanje lastnega poslovanja (chatboox, umetna inteligenca, Web 3.0., VR tehnologiji) in kako opolnomočiti sebe in ljudi okoli sebe. Skozi delavnice se bodo obiskovalci učili tudi o zgodbarjenju, moči video vsebin ter kako zgraditi aktivne skupnosti. Spoznali bodo tudi trike za samozavesten nastop, kako srčno voditi prodajo in uporabili orodja za boljšo delovno produktivnost.

Poleg aktivnosti za poslovno rast bodo na voljo tudi delavnice osebne rasti. Festival SoundGarden se bo vsako jutro začel z meditacijo in jogo, športnimi aktivnostmi, plavanjem ali supanjem. Vsi, ki si želijo odlične, a tudi preudarne poslovne rasti, se bodo spoznali s konceptom izgorevanja in kako skrbeti zase, da se mu izognemo, se igrali z lastnimi sanjami in gradili cilje za prihodnost, govorili o energijskih transmisijah in aktivirali lastne dobre vibracije za uspeh ter spodbujali kreativno razmišljanje in grajenje “out of the box” projektov.

Poleg biznis vsebin in vsebin osebne rasti sledi še zabava. Dnevno vas bodo v kotičku za sproščanje zabavali različni DJji, prostor bo imel kotičke za sproščene pogovore, za meditacijo in zvočne terapije, igranje mini golfa, sproščanje v visečih mrežah in igro. Z inovativnimi podjetji, institucijami in kreativci predstavljamo posebno rastočo tržnico.

Poleg tega je ena od pomembnih vezi tudi dobrodelnost. V okviru festivala bo potekal dobrodelni turnir paraolimpijcev, hkrati pa bodo predstavljene tudi možnosti dobrodelnih aktivacij pri nas in v tujini.

Na panelih bodo gostovali uspešni kreativni znanstveni in podjetniški virtuozi. Svojo udeležbo so že potrdili:

Dr. Mark Pleško, Karmen Pangos, Sara Isakovič, Anja Žibert, Jan Skok, Nina Dremelj, Blaž Jamšek, Krešo Gotovac, Hrastar Uroš, Jurij Požrl, Tanja Bivic, Sebastjan Pirih, Katja Molnar Bastar, Mitja Pajek, dr. Uroš Ocepek, Miha Cojhter, Taja Karner, Grega Apat, Martin Lipovšek, Grega Gostinčar, Žiga Leskovšek, Jaka Kladnik, Daniela Bervar Kotolenko, Tamara Valenčič, Matic Moličnik, Matic Kadiček, Nastja Mulej, Helga Lukač, Tine Lugarič, Toni Cahunek, Darko Durič, Nina Mujagič, Lenka Puh, Anja Vogrič in Miha Horvat.

 

Inovativne in kreativne delavnice bodo izvajale reformativno-inovativne institucije ter drzni in kreativni posamezniki, med njimi potrjeni:

Karmen Pangos, Meta Grošelj, Anita Gomezel, Sara Isakovič, Aljaž Plankl, Nina Dušič Hren, Žiga Zaplotnik, Matej Delakorda, Boštjan Vidmar, Manca Korelc, Maša Mazi, Domen Rozman, Domen Galman, Tinkara Končar, Tanja Kovačič,  Ana Kolenc, Darja Hvala, Alja Žorž, Janja Milič Velkavrh, Boško Praštalo, Jaka Berger in Maša Cokan.

 

Kot že samo ime pove, festival Soundgarden obljublja tudi pester glasbeni program. Na SoundGarden odru se bodo zvrstili glasbeni izvajalci, ki v svojem delovanju uporabljajo inovativne načine pri promociji, izvedbi in komunikaciji z občinstvom.

Med glasbenimi izvajalci bodo:

Happy Ol McWeasel, RotorMotor, Regen, Ember, Smetnaki, DJ Katarza, DJ Wolke, DJ Ziggy.

Podroben program se nahaja na povezavi.

 

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska