Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Festival MetalDays je prestavljen na leto 2025

Organizator festivala MetalDays nas je seznanil, da festivala v letu 2024 ne bodo organizirali. Zaradi vseh izzivov s katerimi so se soočili, se bodo osredotočili na organizacijo festivala MetalDays 2025, ki bo potekal od 27. julija do 2. avgusta 2025.

Zapisali so:
“Dragi prijatelji in obiskovalci festivala MetalDays,
z mešanimi občutki vam sporočamo novico, da smo zaradi vseh izzivov s katerimi smo se morali soočiti sprejeli težko odločitev, da festivala MetalDays v letu 2024 ne bomo organizirali.
Po dolgotrajnih pogovorih vseh vpletenih v organizacijo festivala smo se soglasno odločili, da festival MetalDays 2024 prestavimo in se osredotočimo na organizacijo festivala MetalDays 2025, ki bo potekal od 27. julija do 2. avgusta 2025. Čeprav ta odločitev ni bila sprejeta enostavno, verjamemo, da je razumna in v predvsem v interesu vseh vključenih v organizacijo tako obsežnega dogodka.
Do sedaj že veste, da smo z vami delili vse izzive in prepreke s katerimi se je festival srečeval in zavedamo se, da na žalost še zdaleč nismo edini festival, ki se je v letu 2023 soočil z nepredvidenimi dogodki. MetalDays 2023 se je soočil z nepredvidenimi težavami zaradi hudih poplav, kar je privedlo do odpovedi zadnjih dveh festivalskih dni. Posledice, skupaj z izpadom dohodka, so nam otežile organizacijo festivala in zagotovitev festivalske izkušnje, ki si jo obiskovalci zagotovo zaslužite.
Organizatorji festivala MetalDays smo od samega začetka zavezani k obljubi, da je festival nepozabna in edinstvena izkušnja saj verjamemo, da si vsi sodelujoči zaslužite le najboljše. Glede na vse okoliščine menimo, da je odločitev za premor in preusmeritev naših prizadevanj za zagotavljanje nove nepozabne izkušnje v letu 2025 pravilna in logičen korak naprej.
Namesto hitenja in sklepanja kompromisov vidimo to kot priložnost za premor, sveže ideje in ponovno združitev v organizaciji kar najboljše edicije festivala v letu 2025.
Še enkrat se vsem zahvaljujemo za vašo podporo, ki ste nam jo izkazovali na prav vsaki ediciji festivala MetalDays in vam želimo vse dobro.
Sledite našim družbenim omrežjim in obiščite spletno stran festivala za vse aktualne informacije, ki bodo sledile.
Na snidenje v letu 2025 še boljši in s še bolj edinstveno festivalsko izkušnjo.
Ekipa festivala MetalDays.
*Vstopnice, kupljene za leto 2024, so veljavne za leto 2025, vsi imetniki vstopnic bodo o tem obveščeni tudi po elektronski pošti.
** Vsi imetniki vstopnic za MetalDays 2024 lahko brezplačno obiščejo festival GoatHell.”

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska