Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Terase gostinskih lokalov za vas odprte tudi ta vikend

Veseli nas, da so se ukrepi vlade končno sprostili in lahko spijemo kavico tudi zunaj na terasi vam najljubšega lokala. V Šaleški dolini je pester izbor gostinskih ponudnikov, ki so za svoje goste odprli terase.

Vabimo vas na vrt prečudovite Vile Biance, kjer je zaživela prijetna butična gostilnica, ki ponuja kulinarične kreacije izpod prstov kuharskega mojstra Igorja Stankoviča. Igor je človek, ki uživa v kuhinji. Vrhunski chef, ki dobro pozna gastronomijo Šaleške doline in ima močno voljo, da jo še nadaljnjo razvija in izboljša. Že na Vili Herberstein je ustvarjal vrhunske kulinarične dobrote in svoje znanje nadgradil pod mentorstvom kuharskega mojstra, nagrajenega s kar šestimi Michelinovimi zvezdicami.

Če ste bolj mestni sprehajalci vam vsekakor priporočamo Kavarno Lucifer, Mozaik bar, kavarno Hotela Paka, Espresso momento, Krofeterijo v Velenju ali pa Mestno kavarno v Šoštanju.

Če vam je ljubše spiti kavico in kaj prigrizniti izven mesta, se odpravite na Velenjsko plažo k Žlajferju, na Ribiški dom Velenje ob Škalskem jezeru, v Kavarno Vesna v Termah Topolšica, Okrepčevalnico na Ribiški v Šoštanju, domačijo Lamperček

Okusen obrok si lahko privoščite tudi v Gostilni Verdelj,  Velunu, Picadillyju, Basilici, Arcadi, Restavraciji DK, Pri Brigiti  ali v novo odprtem OPA Resortu v Šmartnem ob Paki. V

erjamemo, da je še mnogo teras, ki vas bodo razveseljevale, pa jih nismo omenili, zato bomo veseli informacij katere gostinske ponudnike smo zgrešili. Vaše predloge lahko pošljete na turizem@velenje.si.

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.