Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Javno povabilo Čarobna promenada 2022

JAVNO POVABILO

za izvedbo gostinskih storitev na

Čarobni promenadi, ki bo potekala od 19. 12. do 30. 12. 2022,

(Organizatorji: Zavod za turizem Šaleške doline, Festival Velenje, Mladinski center Velenje, ŠRZ Rdeča dvorana Velenje in Mestna občina Velenje)

Zavod za turizem Šaleške doline (v nadaljevanju: naročnik), Festival Velenje, Mladinski center Velenje, ŠRZ Rdeča dvorana Velenje in Mestna občina Velenje organizirajo Čarobno promenado, na kateri se bo na Titovem trgu vsako popoldne od 16. do 22. ure odvijal program v sklopu Čarobnega decembra. Čarobna promenada bo vključevala praznično prizorišče in praznični spremljevalni program.

Organizatorji bodo poskrbeli za praznično okrasitev prostora, postavitev lesenih hišk (hiške mestne tržnice), organizacijo spremljevalnega programa, ozvočenje, priklop na elektriko in promocijo dogodka.

Naročnik vabi ponudnike gostinskih storitev k oddaji ponudbe za naslednje termine:

Termin 1: od 19. – 22. 12. 2022

Termin 2: od 27. – 30. 12. 2022

Izvajanje gostinskih storitev bo potekalo od 19. do 22. 12. in od 27. do 30. 12. 2022, med 16. in 22. uro v dveh ali štirih lesenih hiškah, ki jih brezplačno zagotovi naročnik (ponudbe se lahko oddajo za posamezni ali za dva termina, pri čemer je potrebno navesti prioritetni termin).

 

Potrebno je zagotoviti naslednje storitve:

  • skrb za urejenost notranjosti in okolice lesenih hišk ter za odvoz smeti, ki nastanejo pri izvajanju dejavnosti;
  • predvajanje glasbe po predhodni pripravi naročnika, ki ponudniku brezplačno zagotovi uporabo tehnične opreme;
  • po želji ponudnika zagotavljanje opremljenosti prireditvenega prostora ob hiškah z vsaj petimi (5) stoječimi mizami in ustreznim številom grelnih teles (grelnih gobic na plin) po dogovoru z naročnikom.

V primeru prostih terminov si naročnik pridružuje pravico, da se za sodelovanje dogovori s ponudniki, ki so bili izbrani. Če naročnik pri tem ne bo uspešen, bo za zapolnitev prostega termina izbiral najboljšega ponudnika med vsemi, ki so oddali ponudbo in mu ponudil možnost sodelovanja.

Več informacij in dokumentacija:

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska