Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Kampanja Zdaj je čas. Moja Slovenija. 

Zavod za turizem Šaleške doline se je aktivno vključil v  vseslovensko motivacijsko kampanjo ZDAJ JE ČAS. Moja Slovenija. Vse prebivalce naše dežele vabimo k oddihu v Šaleški dolini, odkrivanju doživetij in delitev le-teh s ključnikom #visitsaleska #mojaslovenija.

Kampanja poteka pod okriljem Slovenske turistične organizacije v sodelovanju s številnimi partnerji: turističnim gospodarstvom, destinacijami, ključnimi institucijami slovenskega turizma, produktnimi združenji, ambasadorji in vplivnimi posamezniki, mediji ter drugimi institucijami.

Zdaj je čas za oddih v Šaleški dolini

Prebivalci Slovenije so ob sproščanju omejitev željni potovanj, izletov v naravo, aktivnih ali sproščujočih počitnic, krajšega ali daljšega oddiha. Počitnice v Šaleški dolino so z vseh koncev Slovenije blizu, varne in zagotavljajo aktivni ali ležerni oddih, daleč od velikih množic. To so vrednote, ki so v današnjih časih pomembnejše kot kadarkoli prej.

Prelistajte e-katalog doživetij in si že danes izberite doživetje, ki vas bo navdušilo! Še več predlogov za obisk najdete na spletni strnai www.visitsaleska.si.

Vse turistične in gostinske ponudnike vabimo, da se kampanji pridružijo.

Preberi več

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.