Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Komisija tekmovanja »Moja dežela – lepa in gostoljubna 2020« ocenjuje Velenje

Turistična zveza Slovenije je v sklopu projekta »Moja dežela – lepa in gostoljubna 2020« začela z ocenjevanjem večjih, srednjih in manjših mest ter turističnih, zdraviliških in izletniških krajev. Državna ocenjevalna komisija bo v sredo, 12. avgusta 2020, v kategoriji večjih mest ocenjevala Velenje.

Velenje je doslej v okviru projekta »Moja dežela – lepa in gostoljubna« že sedemkrat (1995, 1999, 2001, 2007, 2009, 2010, 2019) prejelo prvo nagrado za urejenost, v letih 2011, 2013, 2014 in 2018 smo osvojili drugo mesto, tretje mesto pa v letih 2012 in 2017. Osvojena prva mesta tudi v spletnem glasovanju še dodatno potrjujejo urejenost našega mesta, ki je rezultat skupnega prizadevanja za lepo mesto in mestno središče.

Organizacije, podjetja in občane naprošamo, da še posebej v teh dneh po svojih močeh uredijo okolico svojih objektov (pokosijo travo, uredijo živo mejo in grmovnice, odpeljejo na odpad večje kosovne odpadke, počistijo prostor za zabojnike za smeti ipd.) in tako prispevajo k še bolj urejenemu mestu.

Glasujete lahko s klikom TUKAJ.
Glasovanje pričnete tako, da kliknete na gumb Začni z glasovanjem. Glasujete lahko samo za enega kandidata v posamezni kategoriji.

Svoj glas lahko oddate enkrat dnevno oz. iz vsakega računalnika lahko dnevno oddate samo en glas.

Vir: Mestna občina Velenje in Turistična zveza Slovenije

 

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.