Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Konferenca o turizmu in popoplavni obnovi

Zgornjo Savinjsko dolino so 4. avgusta 2023 prizadele katastrofalne poplave. Uničeni stanovanjski in gospodarski objekti, poškodovana infrastruktura so vidne posledice poplav in so tiste, katerim je najprej namenjena pozornost.

Kaj pa posledice, ki jih puščajo tovrstne katastrofe na družbenem življenju in na duševnem počutju prebivalcev? Kaj je bistveno pri obnovi skupnosti? Kako se v turizmu soočiti in pripraviti na prihodnje izzive? Kakšen naj bo prihodnji razvoj Zgornje Savinjske doline?

Odgovore na ta in podobna vprašanja bodo poskusili iskati sogovorniki na 2. letni konferenci turizma, ki bo tokrat razširjena s tematiko o popoplavni obnovi.

Vabimo vas na »Konferenco o turizmu in popoplavni obnovi«, ki bo v sredo, 29. maja 2023, med 9. in 15. uro  v Kongresnem centru KLS Ljubno ob Savinji.

Dogodek je odprt za javnost in je namenjen pogovoru o stanju po poplavah, seznanitvi o stanju na področju sanacije in obnove doline ter razmisleku o tem, kako lahko posamezniki kot turistični ponudniki ali kot prebivalci prispevajo k temu, da bo Zgornja Savinjska dolina našla svoj nov zagon in postala bolj odporna na prihodnje izzive.

PROGRAM KONFERENCE

Na dogodek se lahko prijavite na tej povezavi!

Vljudno vabljeni!

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska