Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Lokalne sladkosti Šaleške doline ob Materinskem dnevu

Slovenci smo edinstveni – kot edini narod na svetu namreč praznujemo materinski dan 25. marca, na isti dan kot Marijino oznanjenje. Materinski dan je bil po drugi svetovni vojni pri nas ukinjen zaradi dneva žena 8. marca, danes pa praznujemo oba praznika. Svet glede praznovanja materinskega dneva sicer ni poenoten, največ držav pa materinski dan praznuje drugo nedeljo v maju.

Za vse mamice smo v Turistično-informacijskem centru v Vili Bianci pripravili bogato izbiro lokalnih sladkosti Čokoladnice Lucifer, sladkih medenih pijač in z zlatom nagrajene peneče medice Čebelarstva Čanč. Svoje mame lahko razvajate tudi z izdelki iz sivke z Blue Hill-a, Eko kmetije Potočnik Poprask, Šili testenin, Lončarstva Bahor, Šaleške pivovarne in pivovarne Loko Loko. Za vas smo odprti od ponedeljka do petka med 9. in 17 uro, izdelke pa lahko predhodno naročite na telefonski številki 03 8961 715 ali preko e-pošte turizem@velenje.si

Pravijo da ni večje ljubezni od tiste med materjo in njenimi otroci. Nobenega dvoma ni, da je ta vez zares posebna, zato je lepo, da se je spomnimo in jo tudi primerno proslavimo.  Ste svoji mami že kdaj poklonili delček Šaleške doline?

Vabljeni.

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.