Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Na Visti obilo možnosti za zimsko rekreacijo

V dneh, ko so bile temperature dovolj nizke, smo s snežnim topom na Visti naredili dovolj snega, da je od danes na voljo še dodatnih 180 metrov tekaške steze za klasični slog in skating (skupaj 560 metrov). Od četrtka, 13. januarja, dalje pa je na voljo tudi sankališče v izmeri 40 x 60 metrov, ki je primerno tudi za prve smučarske zavoje najmlajših. Vse je osvetljeno, mini smučišče in sankališče pa bosta zaradi večje varnosti ločena z naletno mrežo.

Na tekaško progo so se podali tudi podžupanja Aleksandra Vasiljević, predsednik Športne zveze Velenje Bogdan Plaznik, direktor Športno-rekreacijskega zavoda Rdeča dvorana Dimitrij Amon, direktorica Zavoda za turizem Šaleške doline Alenka Kikec, predsednik Smučarsko-skakalnega kluba Velenje Milan Živic, vodja Urada za družbene dejavnosti Marko Pritržnik in številni rekreativni tekači.

Obratovalni čas tekaške proge je vsak dan od 8. do 20. ure. Na Visti omogočamo tudi izposojo tekaške opreme (cena 6 evrov). Tekaška proga je ograjena, vstop je mogoč pri Beli dvorani. Ograjeno je tudi sankališče. S snežnim topom je bilo narejenega več kot 3.000 m³ tehničnega snega.

Tekaško progo in sankališče smo uredili v sodelovanju s Športno-rekreacijskim zavodom Rdeča dvorana, Smučarsko-skakalnim klubom Velenje in Športno zvezo Velenje.

Prijazno vabljeni na snežna doživetja na Visto!

VIR: Mestna Občina Velenje

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.