Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Napovedujemo: Conventa Crossover 2023

Ljubljana se bo med 27. in 29. avgustom ponovno spremenila v mednarodno stičišče organizatorjev dogodkov. Conventa Crossover, letni festival dogodkov in izkustvenega marketinga, bo letos spet potekala kot samostojen dogodek, tokrat v Cankarjevem domu.

Conventa Crossover povezuje vodilne evropske agencije, ponudnike in kreativce okoli vsebin, ki bodo definirale prihodnost naše industrije.

Dogodek, ki se je prvič odvil leta 2015, je postal eden najbolj relevantnih platform in prostor ustvarjalnega diskurza industrije srečanj. Letos bodo predavatelji in udeleženci iskali odgovore na vprašanja o širši regenerativni vlogi dogodkov kot pospeševalcev in ojačevalcev razvoja ter oblikovalcev prihodnosti. Pomemben del dogodka bo tudi letos tekmovanje za najboljši dogodek v regiji – Conventa Best Event Award. Zmagovalci v enajstih kategorijah bodo svečano razglašeni na zaključnem dogodku, ki bo potekal v torek, 29. avgusta.

Glavna tema letošnjega dogodka je strnjena v formuli Exp = Evt2, ki pomeni »od dolgočasnih dogodkov do poglobljenih doživetij«. Organizatorji in udeleženci se bodo posvetili vprašanju, kako narediti dogodke boljše in jih spremeniti v nepozabna doživetja v živo, digitalno ali v metaversu, pa tudi, kako poskrbeti za trajno(stno) zapuščino dogodkov. Crossover prinaša navdušujočo kombinacijo dogodkov v živo in najsodobnejših marketinških čarovnij. To ni tipična konferenca, je festival dogodkov in trženja v živo, kjer se srečujejo inovacije, navdih in zdrava mera profesionalnega humorja!

Spletna stran festivala

Soustanovitelj Convente Gorazd Čad ob tem poudarja: »Dogodki so univerzalen jezik, ki ga razumejo vsi ljudje po svetu. Lahko so pospeševalci in ojačevalci razvoja, pa tudi oblikovalci prihodnosti. So učinkovito  orodje za osebnostno rast, komunciranje in občedobro. Organizatorji dogodkov imamo zato veliko odgovornost do udeležencev, družbe, okolja in naših sodelavcev. Crossover smo si zamislili kot Future Lab, kjer bomo brez ovir odprli prostor novim idejam, razkrili uspešne zgodbe in povezali navidez nepovezljivo.«

Kot tri ključne teme organizatorji letos izpostavljajo:

  • KREATIVNOST vodi do INOVACIJ
  • INOVACIJE so potrebne za REGENERATIVNI RAZVOJ.
  • Za REGENERATIVNI RAZVOJ je potreben DIALOG.

Nagrajena serija Ljubljana Talks, spletni pogovori z vodilnimi predstavniki industrije srečanj, ki jih ustvarjata in vodita glavni urednik revije Kongres Magazine Gorazd Čad in vodja Kongresnega urada pri Turizmu Ljubljana Jan Oršič, bodo imeli na dogodku posebno mesto – snemani bodo v živo. V pogovorih na temo prihodnosti festivalov bodo sodelovali vodilni regijski organizatorji festivalov. Vse dosedanje epizode klepetov so za ogled na voljo tu.

Celoten program je na voljo na https://www.crossover.si/programme/.

Vir: Kongresni urad Slovenije, visitljubljana

Napovedujemo: Conventa Crossover 2023

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska