Rezervacija

Rezerviraj počitnice

NOVOST – TIC Vista Velenje

Z vsemi informacijami o parku Vista, pestrim izborom spominkov in polno mero uporabnih napotkov o aktualnem turističnem dogajanju ter zanimivostih Šaleške doline vam po novem z veseljem postrežemo v turistično informacijskem centru na lokaciji parka Vista.

Ob odprtju Viste – Parka z razgledom je Zavod za turizem Šaleške doline vzpostavil novo turistično informacijsko točko Vista.

Tu vam bomo z veseljem posredovali informacije in priskrbeli raznolike predstavitvene materiale, s katerimi se boste lažje podali za doživetji v parku Vista, izbrali kulturne, družabne ali športne prireditve, spoznali lokalno kulinariko in odkrili turistične znamenitosti ter celo vrsto dogodivščin, ki jih ponuja Šaleška dolina.

Pri nas se lahko dogovorite tudi za vodene oglede Šaleške doline z lokalnim turističnim vodnikom. Prav tako lahko tudi pri nas uredite registracijo za izposojo koles Bicy, si izposodite gorsko kolo z vso dodatno opremo in izveste podrobnosti uporabe aplikacije Trippstory.

V TIC-u Vista si lahko tudi izberete pristen spominek, ki vas bo spominjal na obisk naših krajev ali pa bo lepo darilo za vaše bližnje ali poslovne partnerje zberite pristen spominek, ki vas bo spominjal na obisk naših krajev ali pa bo lepo darilo za vaše bližnje ali poslovne partnerje.

Prijazno vabljeni.

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.