Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Objavljen je Poziv za Edinstvena doživetja Slovenije za leto 2024

V podporo uresničevanju vizije Slovenije kot zelene butične destinacije, Slovenska turistična organizacija objavlja »Poziv za edinstvena doživetja za leto 2024«. Doživetja, ki se bodo uvrstila v zbirko Slovenia Unique Experiences, bodo nadalje kandidirala za naziv Sejalec. Rok za oddajo prijav je 8. april.

Poziv za edinstvena doživetja se usmerja na doživetja, ki so že uveljavljena na trgu (najmanj leto dni) ter prinašajo dodano vrednost slovenskemu turizmu.

Prijavljena doživetja sledijo opredeljenemu konceptu, izpolnjujejo kriterije in se z vključitvijo v zbirko edinstvenih, avtentičnih doživetij premium kakovosti tržijo pod znamko kakovosti Edinstvena doživetja Slovenije (Slovenia Unique Experiences, krajše SUE). Podpirajo zgodbo zelene butične Slovenije in znamke I feel Slovenia.

Doživetja, ki so uvrstijo v zbirko SUE, strokovna komisija po zaključenem spletnem ocenjevanju ter po terenskem obisku, še dodatno presoja skozi naslednje elemente: trajnost, avtentičnost, edinstvenost, inovativnost ter tržni potencial doživetja in podeli naziv Sejalec ali Sejalec finalist. Doživetja, ki prejmejo naziv Sejalec ali Sejalec finalist bo razglašen na Dnevih slovenskega turizma.

Prijava doživetij poteka preko spletne platforme.

V kolikor še niste uporabnik našega unique.slovenia.info portala, prosimo, da se registrirate s klikom na https://unique.slovenia.info/register. Po registraciji vpišite vaše uporabniško ime (vaš e-naslov) in geslo in lahko začnete s prijavo.

Za lažje izpolnjevanje in sprotno shranjevanje je prijava doživetja razdeljena na 4 sklope:

1. Opis doživetja in obvezne priloge

2. Obvezni pogoji

3. Izjava

4. Vsebinski kriteriji

 

Novosti letošnjega poziva so: posodobljen Postopkovnik ter delno spremenjeni obvezni pogoji in kriteriji.

Poziv za prijavo edinstvenih doživetij Slovenije in možnost vključitve v zbirko Slovenia Unique Experience bo odprt do 8. aprila 2024.

Več o pozivu

Preverite zbirko edinstvenih doživetij z znakom Edinstvena doživetja Slovenije (Slovenia Unique Experiences).

 

Naredimo Slovenijo še bolj edinstveno.

Prijavite vaše doživetje!

Za vse informacije smo vam na voljo na unique@slovenia.info

VIR: Slovenia.info

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska