Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Avstrijski medij Kleine Zeutung o 5-zvezdičnem doživetju Polet v usnjarno Evrope

V soboto, 22. aprila je bil v avstrijskem dnevniku Kleine Zeitung objavljen prispevek o 5-zvezdičnem doživetju Polet v usnjarno Evrope. Prispevek nosi naslov “Hier verleiht die Nostalgie Flügel”, kar pomeni “Tukaj nostalgija daje krila”.

V povzetku je avtorica prispevka zapisala: “Potovanje skozi čas s presenečenji po Sloveniji: Tisti, ki se boste potopili v razburljivo zgodovino nekdanje usnjarske trdnjave Šoštanj, boste ob koncu ture zagotovo poleteli.”

Kleine Zeitung je avstrijski dnevnik, ki je bil prvič izdan leta 1904 v Gradcu, danes pa je eden najpomembnejših regionalnih časopisov v Avstriji.

Novinarka Regina Rauch-Krainer je prispevek objavila tudi na spletni strani njene agencije ReisenKultur.

Turistična agencija Reisekultur gradi svoja potovanja na umetniških in kulturnih zakladih srednjeevropske regije in želi na svojih potovanjih zainteresiranim približati neizmerno bogastvo. Pričakujete lahko posebne kraje in lokacije, ki jih posamezni popotniki težko ali ne morejo obiskati, posebne umetniške in kulturne teme, obdelane in predelane za razburljive popotniške dni. Slogan turistične agencije je “Potujte s kulturo”!

Veseli smo, da je naše sodelovanje obrodilo sadove, saj že prejemamo prva povpraševanje za doživetja na naši destinaciji s strani avstrijskih gostov.

Vabimo vas k branju celotnega prispevka:

Šaleška dolina je edina vodilna destinacija v Sloveniji, ki ima v zbirki Slovenia Unique Experience kar tri doživetja.

Dobrodošli v Šaleški dolini.

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska