Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Obnovljena terasa Vile Biance vabi

 V teh dneh smo zaključili z obnovo terase Vile Biance. Dotrajan smrekov les smo zamenjali z novim, obstojnejšim. Za lažjo in bolj učinkovito strežbo smo na terasi postavili zunanji točilni pult, k celotni prenovi pa dodali še nove stole in mize.

Naša želja je, da osvežena terasa Vile Biance postane prijetno zbirališče tako naših občanov kot tudi obiskovalcev. Verjamemo, da bo enkratna lokacija pod Velenjskim gradom ob sproščanju ukrepov primerno prizorišče tudi za izvajanje različnih dogodkov v intimnem vzdušju.

Bistro Bianca pod taktirko kuharskega chefa Igorja Stankoviča s svojo poletno ponudbo vabi na prenovljeno teraso in na poletno dogajanje, ki ga pripravljajo v sodelovanju z Zavodom za turizem Šaleške doline. Njegova vizija je mala butična restavracija, ki bo najboljša in prepoznavna v Velenju, Šaleški dolini in širši okolici. Ker pa dobro pozna Velenje in njegove prebivalce, bo v prvi vrsti namenjena njim. Prenovo je omogočila Mestna občina Velenje v sodelovanju z Zavodom za turizem Šaleške doline.

Prijazno vabljeni!

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.