Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

ODPRTE PRIJAVE ZA BEACH FOOD FESTIVAL, 3. – 4. 7. 2021

Počasi se približujemo poletju, dnevi se daljšajo in postajajo vedno bolj topli. Po težkem letu, ki je za nami, zremo v prihodnost pozitivno, saj takšni smo vsi, ki delamo v turizmu. Gostinstvu in turizmu bi radi vrnili ves čar in radost, ki jo ponujajo prireditve in nasmejani obrazi zadovoljnih obiskovalcev.

Zato si nadvse želimo in upamo, da nam bodo razmere to dopuščale in bomo lahko organizirali Beach Food Festival na VISTI – parku z razgledom.

BEACH FOOD FESTIVAL, ki bo predvidoma v soboto in v nedeljo, 3. – 4. julija 2021, med 11. in 21. uro.

Festival se bo odvil kot spremljajoči dogodek Pljuska v poletje, ki ga v ”normalnih” razmerah obišče več tisoč ljudi.

Komercialna prireditev na Velenjski plaži. Zaželene jedi pripravljene na hitro, za na plažo. Lastne davčne blagajne. Poleg hrane je dovoljena prodaja brezalkoholnih pijač. Na povpraševanje vam organiziramo tudi ugodno prenočitev.

Participacija: 150 € + ddv

Vabimo vas, da izpolnjene prijavnice pošljete preko e-maila do 11. junija 2021. Pohitite s prijavo, število mest je omejeno!

Prijavnica – Beach food festival junij 2021

Ker je varnost obiskovalcev, ponudnikov in zaposlenih na prvem mestu, opozarjamo na dosledno upoštevanje pravil in priporočil NIJZ in ostalih ustreznih institucij ter HACCAP standardov. Bodimo odgovorni in upoštevajmo medsebojno varnostno razdaljo vsaj poldrugi meter, pravilno nosimo maske pri vstopu in izhodu na prizorišče, si razkužujmo roke in se čim manj dotikamo površin. Prireditev je trajnostno naravnana. Spodbujamo uporabo lokalno pridelanih sestavim, biorazgradljive ali povratne embalaže.

Potrdili se bomo, da bo dogodek zdrav, varn, polna veselja, dobre volje in nasmejanih obrazov. Ker takšno druženje potrebujemo prav vsi. Zato vas prijazno vabimo, da s svojimi kuharskimi mojstrovinami navdušite vse tiste, ki se še vedno želijo predajati kulinaričnim užitkom. Želimo, da izjemna gastronomska bera postreže s čudovitimi poletnimi okusi.  Želimo, da počutite varno in sproščeno, hkrati pa vas pozivamo, da ste odgovorni in previdni.

Za več informacij smo vam na voljo.

Kako smo se imeli v preteklih letih? Vabljenih k ogledu

  1. Beach Food Festival – YouTube
  2. Skok v poletje Velenjska plaža – YouTube
  3. PLJUSK Velenje by FLYMEDIA – YouTube
  4. Pljusk na Velenjski plaži 2018 – YouTube

 

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska