Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Piknik kino na Velenjski plaži

V torek, 11. 7. 2023, ob 21.30 bo Velenjska plaža gostila PREMIERO filma MISIJA: NEMOGOČE 7. Na najlepšem naravnem kopališču in na največjem napihljivem platnu v Sloveniji si bomo na prostem ogledali film, ki ga to poletje filmski navdušenci iz celega sveta, najbolj pričakujejo. Gre za kino na prostem, brez formalnega sedenja, ki ob ogledu filma na plaži ustvari edinstveno piknik doživetje.

Poleg pestrega filmskega programa bomo poskrbeli tudi za pestro gostinsko ponudbo, zato vas vabimo, da se nam na Velenjski plaži pridružite že prej in preživite čudovit večer v prijetni družbi naših gostinskih ponudnikov. Ob ogledu filma se boste lahko osvežili s pijačo in uživali ob klasičnih kino prigrizkih. Obeta se nepozaben filmski večer, poln dobre glasbe, okusne hrane in osvežilnih pijač, kjer se lahko zabavate vse do poznih ur.

VSTOPNICE

Gostinski ponudniki, ki delujejo na območju Velenjske plaže (Camp Velenje, Wunder beach bar, Cuba Velenje, Fuulburger, James Place, Veleya led in Fast Turk) so se odločili, da vam podarijo vstopnice za to izjemno doživetje, zato se jim iskreno zahvaljujemo.

Pohitite s prijavo in si zagotovite svojo vstopnico preko e-maila turizem@velenje.si ali telefona 03/ 896 17 15, saj je število mest omejeno.

O FILMU

To je njihova najnevarnejša misija do sedaj.

Naslov v izvirniku: Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One
V kinu od: 13.07.2023
Dolžina filma: 163 minut
Država / Letnik: USA/2022
Filmski žanr: Akcijski film, Pustolovski film, Triler
Igralci: Tom Cruise, Simon Pegg, Ving Rhames, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby
Režija: Christopher McQuarrie
Distributer: Karantanija Cinemas d.o.o.

 

Film je režiral Christopher McQuarrie, ki je napisal tudi scenarij, v glavni vlogi neustrašnega in iznajdljivega agenta Ethana Hunta znova zaigra Tom Cruise, vrača se del igralske ekipe iz šestega dela, prihajajo pa tudi novi obrazi.

V novem delu misije se Ethan Hunt (Tom Cruise) in njegova ekipa podajo na najnevarnejšo misijo doslej: izslediti grozljivo novo orožje, ki ogroža vse človeštvo, preden pade v napačne roke. Z nadzorom nad prihodnostjo, usodo sveta na kocki ter temnimi silami iz Ethanove preteklosti, ki se približujejo, se prične smrtonosna dirka okoli sveta. Ko pa se Ethan sooči s skrivnostnim in vsemogočnim sovražnikom, je prisiljen razmisliti, da ni nič pomembnejšega od njegove misije – niti življenja tistih, ki mu najbolj pri srcu.

PIKNIK KINO je inovativen projekt na slovenski sceni, ki je s svojo izvirnostjo in magičnim vzdušjem kino doživetju vrnil srce in dušo. Prepustite se ritmom glasbe, uživajte ob ogledu filma in v izvrstnih kulinaričnih dobrotah ter si privoščite osvežujoče pijače, ki jih bodo skrbno pripravljali naši ponudniki. Skupaj z nami ustvarite nepozabne trenutke na Velenjski plaži! Dobrodošli.

Prijazno vas vabimo, da dogodek osvojite peš, si delite prevoz ali pa pridete tudi z javnim prevozom Lokal’cem, ki je zastonj! Lahko si izposodite tudi brezplačna kolesa (BICY) ali pa se pripeljete s svojim.

Spremljajte nas preko spletne strani www.visitsaleska.si in preko socialnih omrežij @VisitSaleska.

Dogodek vam omogočajo Camp Velenje, Wunder beach bar, Cuba Velenje, Fuulburger, James Place, Veleya led in Fast Turk.

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska