Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Pokal Vitranc za večjo prepoznavnost Slovenije in njenega gospodarstva

Močna izpostavitev znamke I Feel Slovenia bo tudi v okviru FIS svetovnega Pokala Vitranc v Kranjski Gori 11. in 12. marca zagotovila krepitev prepoznavnosti Slovenije in njenih potencialov. Prizadevanja STO za doseganje sinergij med gospodarstvom, turizmom in športom je s pristopom k partnerstvu FIS svetovnega pokala v alpskem smučanju za moške letos prevzela javna agencija SPIRIT Slovenija.

Priložnost za močno mednarodno medijsko prisotnost z izjemno visoko gledanostjo, ki zagotavlja prepoznavnost FIS svetovnega Pokala Vitranc 2023 in Kranjske Gore, bodo izkoristili za nagovarjanje mednarodnih javnosti, da pobliže spoznajo lepote Slovenije in njeno gospodarstvo. »Slovenijo predstavljamo kot primerno lokacijo za investiranje in zanesljivo partnerico za poslovno sodelovanje, poudarjamo trajnostno naravnanost naše države, ustvarjalnost in inovativnost Slovencev ter pametne rešitve slovenskih podjetij, kar odlično povzemamo v komunikacijski kampanji I feel Slovenia. Green. Creative. Smart.«, pojasnjuje Rok Capl, v. d. direktorja agencije SPIRIT Slovenija.

Pokal Vitranc velja za eno najstarejših tekmovanj v alpskem smučanju ter eno največjih, najbolje organiziranih in najbolj obiskanih tradicionalnih zimskih športnih prireditev v Sloveniji. V promociji Slovenije bo v okviru TV prenosa pred začetkom tekem predvajan 60 sekundni turistični promocijski video Slovenije. Razen tega bo tudi na Pokalu Vitranc 2023 uporabljen na letošnji Zlati lisici premierno prikazan inovativen pristop oglaševanja Slovenije z LED štartno inštalacijo izbranih ikon slovenskega turizma, ki se bodo menjaje prikazovale pred štartom vsakega tekmovalca.

Poskrbljeno bo tudi za organizacijo spremljajočih poslovnih dogodkov, celovito predstavitev slovenskega poslovnega okolja in poslovno mreženje. Kot glavni partner Pokala Vitranc bo SPIRIT Slovenija dogodek izkoristil za praznovanje posebnega jubileja, 10. obletnice delovanja pod tem imenom, ob tridesetletni zgodovini uspešnega delovanja. Jubilej bodo primerno obeležili 11. marca v Kranjski Gori in si začrtali pot v nove zmage!

Preberite več

Vir: STO in SPIRIT Slovenia

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska