Rezervacija

Rezerviraj počitnice

POLETJE IN KULINARIKA NA VELENJSKI PLAŽI, 3. julij in 4. julij 2021, med 11. in 21. uro

V soboto in v nedeljo, 3. in 4. julija 2021, bo na VISTI –parku z razgledom potekal Beach food festival vzporedno s Pljuskom, ki bo v enakem terminu potekal na bližnji Velenjski plaži.

  • BEACH FOOD FESTIVAL (Food truck’s ulica) na Visti in
  • PLJUSK na Velenjski plaži.

Tržnica svežih poletnih kulinaričnih dobrot bo razveselila ljubitelje bogatih okusov sodobne kuhinje. Dišalo bo vse do Velenjske plaže, kjer bo vzporedno potekal Pljusk v Velenjsko jezero. Na voljo bo Food truck’s ulica z raznolike jedi z vseh koncev Slovenije. Za vas bodo pripravljali hitre jedi različni gostinci s food trucki, prikolicami, navdušila pa bo tudi ponudba na stojnicah. Za vas bodo kuhali Resto, Opa Resort, Buržer, Gud street food, d’Burger, Falafel Okusi Orienta, Fred’s Food truck, HabaHaba Streetfood, Experiment – Prikola, Gostilna pri kozolcu in Spiralčki. Za sladkosnede bodo na voljo sladkosti izpod prstov Masterčinke, Vafl. In Waffle to go.  Ohladili se boste lahko z osvežilnimi pijačami Wunderbara in pivi Šaleške pivovarne, pivovarne Haler in Clef brewery.

Glavno dogajanje v okviru Pljuska bo v soboto, 3. julija med 10. in 20. uro na bližnji Velenjski plaži, kjer bo celodnevno dogajanje za adrenalinske odvisneže, ljubitelje ležernega džuskanja ob vodi in družinske rekreacije. Zavod za turizem Šaleške doline, MO Velenje in Agencija Extrem vabimo na uživanje ob, na in v vodi, dodaten izgovor za obisk Pljuska pa letos prinaša še dogodek za ljubitelje razvajanja brbončic – Beach Food Festival. Pestro dogajanje bo tudi že v petek, 2. julija in v nedeljo, 4. julija 2021.

 

BREZPLAČNE VODNE AKTIVNOSTI

odbojka na vodi * airtrack * hoja po vodi * supanje

slip ‘n’ slide tobogan s skakalnico v jezero

aktobatski šov Dunking Devils

Beach Food Festival

Osrednje gibalo Pljuska je aktivno mokro preživljanje prostega časa v super družbi. Lahko pridete le na atraktivni zabavni šov z vratolomnimi akrobacijami, izbrano muziko, zvezdniško žirijo in zabavno animacijo. Lahko pa se tudi sami spustite po mokrem toboganu, prekaljeni mojstri pljuskanja pa vam bodo pomagali osvojiti še kak nov trik. Tukaj sicer ob umetniškem vtisu, zabavnem naboju in atraktivnosti izvedbe prinaša tukaj točke tudi velikost pljuska ob pristanku v vodi! Rampo boste lahko preizkusili že v petek pozno popoldan, obiskovalcem plaže pa bo na voljo še celo nedeljo.

 

Dogajanje bo obogatila še svetovno znana akrobatska skupina Dunking Devils, na dogodku pa bodo seveda upoštevane tudi vse predpisane omejitve in priporočila za varno druženje.

 

Zabava na plaži se začne ob 10:00 in traja do 20:00,

V primeru slabega vremena se prireditev izvede teden kasneje, v soboto, 10. julija.

 

Pljusk 2021 Facebook dogodek: https://www.facebook.com/events/348606929942184

Pljusk video napovednik 2021: https://fb.watch/62PyKFxGuu/

Pljusk after movie 2018: https://www.youtube.com/watch?v=12_JqVguAtA

 

Spremljajte nas preko spletne strani www.visitsaleska.si in preko socialnih omrežij @VisitSaleska.

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.