Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Tržnica svežih poletnih kulinaričnih dobrot je razveselila ljubitelje bogatih okusov sodobne kuhinje

V vikendu med 3. in 4. julijem je dišalo vse do Velenjske plaže, kjer je vzporedno potekal Pljusk v Velenjsko jezero. Na voljo je bila Food truck’s ulica, z raznolikimi jedmi z vseh koncev Slovenije. Za nas so kuhali Resto, Opa Resort, Buržer, Gud street food, d’Burger, Falafel Okusi Orienta, Fred’s Food truck, HabaHaba Streetfood, Experiment – Prikola, Gostilna pri kozolcu, Spiralčki in James Place. Za sladkosnede so bile na voljo sladkosti izpod prstov Masterčink, katere je pripravljal bivši tekmovalec Masterchefa Klemen Lampič, Vafl. In Waffle to go. Kot posebno presenečenje, se je dogodka udeležil tudi Karim Merdjadi, slavni sodnik v Masterchefu.  Ohladili pa smo se z osvežilnimi pijačami Wunder bara in pivi Šaleške pivovarne, pivovarne Haler in Clef brewery.

Glavno dogajanje v okviru Pljuska, je potekalo na Velenjski plaži med 10. in 20. uro, kjer je potekalo celodnevno dogajanje za adrenalinske odvisneže, ljubitelje ležernega džuskanja ob vodi in družinske rekreacije. Organizatorji dogodka Zavod za turizem Šaleške doline, Mestna občina Velenje ter Agencija Extrem so pripravili vikend poln različnih doživetij, kjer je bilo poskrbljeno za dobro zabavo in za odlično hrano.

 

Osrednje gibalo Pljuska je aktivno mokro preživljanje prostega časa v najboljši družbi. Poskrbljeno je bilo tudi za veliko brezplačnih vodnih aktivnosti, kot so odbojka na vodi, hoja po vodi, supanje in slip’n’ slide tobogan s skakalnico v jezero. Dogodek je obogatila tudi znana akrobatska skupina Dunking Devils.

 

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.