Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Virtualna darilna vrečka

Virtualna darilna vrečka

Spodaj lahko najdeš vsa darilca, ki so jih zate pripravili na Zavodu za turizem Šaleške doline v sodelovanju z našimi partnerji. Odkrijte lokalne dragulje z našimi ekskluzivnimi ponudbami!

Uporabite kodo TF2024 v Vili Bianca.

  • 10% popust na majice Velenje v Vili Bianca.
  • Raziskujte mesto na dveh kolesih po polovični ceni celodnevnega najema.
  • Doživite nepozabno avanturo s kombiniranim paketom VR potopa in vožnje z ladjico po promocijski ceni.
  • In kot pika na i, prejmite brezplačne nagrade: vstopnica v Muzej premogovništva Slovenije.
  • Sodelujte TUKAJ.
  • Vstopnica v Muzej Velenje.
  • Sodelujte TUKAJ.
  • Tortica Green Leaf.
  • Sodelujte TUKAJ.

Turistični forum Šaleške doline organizira Zavod za turizem Šaleške doline v sodelovanju z Razvojno agencijo SAŠA .

Slovenska turistična organizacija je leti  2024 in 2025 razglasila za leti umetnosti in kulture v globalni promociji Slovenije kot turistične destinacije. Zato bo v središču Turističnega foruma Šaleške doline raziskovanje dediščine premogovništva in energetike v Šaleški dolini z vidika razvoja turizma. Naša destinacija z zelenim, trajnostnim ter hkrati urbanim in zgodovinsko bogatim okoljem ponuja okvir za razvoj inovativnih kulturno-turističnih doživetij. Na forumu bomo izpostavili pomen integracije kulturne dediščine v turistično ponudbo – ne le kot načina njenega ohranjanja, temveč tudi kot gonila gospodarskega razvoja in orodja za spodbujanje pravičnega prehoda degradiranega območja.

S prispevki govorcev in okroglo mizo bomo naslovili spoštljivo ohranjanje kulturne dediščine, inovativno ustvarjanje nove dodane vrednosti in podjetno predstavljanje domačim in tujim gostom.

Turistični forum Šaleške doline je ključno srečanje lokalnih in nacionalnih deležnikov, ki delujejo na presečišču turizma, kulture in pravičnega prehoda. S povezovanjem in medsebojno podporo zvišujemo potenco naših prizadevanj, usmerjenih v razvoj turistične ponudbe Šaleške doline ter krepitev avtentičnosti in kakovosti naše destinacije.

Verjamemo, da lahko skupaj ustvarimo trajnostno in uspešno turistično prihodnost za Šaleško dolino. Ne zamudite priložnosti za izmenjavo idej, povezovanje in mreženje. Dobimo se na Turističnem forumu Šaleške doline!

Število udeležencev na forumu je omejeno, zato so prijave obvezne najkasneje do 3. maja 2024.

 

Več informacij:
E: turizem@velenje.si
T: 03 896 17 15

 

#VisitSaleska