Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Povabilo domačim gostom k odkrivanju Šaleške doline in ostale Slovenije

Zavod za turizem Šaleške doline se je aktivno vključil v turistično kampanjo za domači trg, ki spodbuja prebivalce Slovenije, da dopustujejo doma in raziskujejo Slovenijo ter delijo svoja doživetja.

V času, ko se korakoma sproščajo omejitve in se vrača turistični utrip v destinacije, pričenjamo z vsesplošno motivacijsko kampanjo za domači trg. Kampanja bo prebivalce naše deleže s prihodnjim tednom povabila, da odkrivajo znane in manj znane kotičke naše dežele. Kampanjo bo STO izvajala v tesnem sodelovanju s turističnim gospodarstvom, turističnimi destinacijami, mediji, vplivneži in vidnimi osebnostmi ter drugimi institucijami.

Odkrivanje naše dežele poglablja našo vez z njo ter krepi zavedanje in ponos, v kako edinstveni deželi živimo. Hkrati utrjuje zavedanje, da našo deželo edinstveno in pristno delajo prav njeni ljudje.

Zavod za turizem Šaleške doline bo z aktivnim sodelovanjem nagovarjal domače obiskovalce k raziskovanju prečudovite Šaleške doline. Približali jim bomo namige za krajši in daljši oddih, povabili na edinstvena doživetja in k odkrivanju znanih in manj znanih biserov Šaleške doline! K vidnosti kampanje bodo prispevale tudi privlačne nagrade, ki bodo vzpodbujale k aktivnemu sodelovanju. Kampanja zajema tudi prizadevanje slovenskega turizma k čim prejšnjemu zagonu gospodarstva in temu, da bo slovenski turizem po krizi še bolj trajnosten, avtentičen, z edinstvenimi doživetji.

Preberi več

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.