Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Povabilo k so-organizaciji študijskih potovanj v sklopu SIW ON TOUR 2022

STO vabi turistične ponudnike k sodelovanju pri organizaciji študijskih potovanj za tuje udeležence Slovenske turistične borze 2022.

Povabilo k so-organizaciji študijskih potovanj v sklopu SIW ON TOUR 2022

Slovenska turistična borza (Slovenian Incoming Workshop – SIW), ki jo organizira Slovenska turistična organizacija, je najpomembnejši poslovni dogodek, ki postavlja trende v slovenskem turističnem okolju. Na dogodku se srečajo tuji organizatorji potovanj (tuji TO/TA) in slovenski turistični ponudniki,  SIW tako predstavlja neprecenljivo priložnost za poglobitev že obstoječih partnerstev in za vzpostavljanje novih kontaktov. 

V letu 2022 bo SIW potekal v terminu od 29. do 31. maja po podobnem konceptu kot lani, ko smo ga poimenovali SIW on Boutique Tour. Tako bo STO ponovno vse moči in izkušnje usmerila v študijska potovanja po Sloveniji z izhodiščno točko v Ljubljani. Tuji organizatorji potovanj in turistični agenti bodo 30. in 31. maja obiskali na enodnevnem študijskem potovanju makroregijo po lastni izbiri. Tekom dogodka bodo tako lahko spoznali dve različni regiji, v sklopu katerih bodo v popoldanskem delu programa potekali tudi 1na1 sestanki.

Več informacij o dogodku najdete na spletni strani.

Ob tej priložnosti STO vabi ponudnike turističnih produktov k so-organizaciji študijskih potovanj za tuje udeležence v okviru SIW 2022. 

Več informacij o pogojih sodelovanja in terminskem načrtu je na voljo na povezavi:

POVABILO K SO-ORGANIZACIJI ŠTUDIJSKIH POTOVANJ v sklopu »SIW ON TOUR 2022«

Ponudbe in predloge oddajte na priloženem obrazcu do 15.3.2022 do 12.00 ure na e-naslov siw2022@slovenia.info

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska

Pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.