Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Predstavitev Šaleške doline na 26. Slovenski turistični borzi – SIW

Našo, družinam, aktivnim raziskovalcem in ljubiteljem pristnega podeželja prijazno, destinacijo predstavljamo na 26. Slovenski turistični borzi – SIW na Bledu. Turistične agencije vabimo na zgodovinska, kulinarična, aktivna, sproščujoča, urbana, zabavna in zelena popotovanja.

26. Slovenska turistična borza (Slovenian Incoming Workshop – SIW), največji poslovni dogodek slovenskega turizma, kjer se srečata ponudba in povpraševanje, in predstavlja neprecenljivo priložnost za okrepitev že uveljavljenih partnerstev in za vzpostavljanje novih, se letos odvija od 14. do 16. maja na Bledu.

Na SIW se predstavniki tujih organizatorjev potovanj in turističnih agencij srečajo z okoli 150 slovenskimi turističnimi ponudniki.

Na lanskoletni jubilejni 25. borzi SIW so predstavniki 150 tujih podjetij iz 33 držav ter predstavniki prav toliko domačih turističnih akterjev opravili več kot 4000 dvostranskih sestankov. Ob tem so imeli udeleženci še številne priložnosti za neformalno navezovanje in poglabljanje stikov ter za spoznavanje odlične slovenske turistične ponudbe.

V letošnjem letu največ tujih udeležencev prihaja iz Italije, ZDA, Združenega kraljestva in Češke. Opažamo zelo dobro zastopanost oddaljenih trgov, veseli pa nas tudi dober odziv skandinavskega trga. Več kot polovica tujih udeležencev bo na SIW prisotna prvič.

Ob formalnih in neformalnih sestankih bodo tudi letos udeleženci SIW stike poglabljali na dveh večernih dogodkih. Za domače novinarje bo Slovenska turistična organizacija v sklopu SIW pripravila novinarsko konferenco, ki bo potekala v sredo, 15. maja, ob 10.30.

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska