Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Predstavitev Šaleške doline na 21. Mednarodnem sejmu turizma in ekologije “LIST”

Zavod za turizem Šaleške doline v sodelovanju z Muzejem Velenje predstavlja destinacijo Šaleška dolina na Lukavačkem sejmu List v Bosni in Herzegovini. Sejem se je pričel 4. maja in bo potekal vse do sobote, 6. maja 2023.

Mesto Velenje in mesto Lukavac iz Bosne in Herzegovine sta partnerski mesti. Listino o prijateljstvu in sodelovanju med Mestno občino Velenje in mestom Lukavac iz Bosne in Hercegovine smo podpisali leta 2007. Mesti imata veliko skupnih točk in sodelujeta na različnih področjih. Skupaj želimo oblikovati in izvajati projekte, ki bodo pomembno prispevali k razvoju lokalnih skupnosti, predvsem na področjih kulture, športa, mladine, znanosti, turizma in zelene tranzicije.

Poseben poudarek pri predstavitvi destinacije Šaleška dolina smo namenili promociji 5-zvezdičnih doživetjih. Šaleška dolina je v letu 2022 postala edina vodilna destinacija v Sloveniji, ki ima v zbirki Slovenia Unique Experience kar tri doživetja: Velenje Underground, Skrivnosti potopljenih vasi in Polet v usnjarno Evrope.

Spremljajte nas na spletni strani visitsaleska.si in na družbenih omrežjih @visitsaleska.

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska