Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Pričenjamo z brezplačnim tečajem za pridobitev licence lokalnega turističnega vodnika

Danes v Vili Bianca pričenjamo z brezplačnim tečajem za pridobitev licence lokalnega turističnega vodnika. Na izobraževanje je prijavljenih 19 oseb.

Na strokovnih delavnicah bomo spoznali vidike vodenja, vključno z vrstami in načini vodenja, tehniko vodenja ter reševanjem problematičnih situacij. Vključene bodo tudi teme kot so psihologija za turistične vodnike, nastopanje v javnosti, bonton in zeleni kodeks vodnikov, osnove poslovanja v trajnostnem turizmu ter turistična zakonodaja. Udeleženci se bodo podrobneje seznanili s turistično ponudbo Šaleške doline, izvajali simulacijo vodenja ter pripravili seminarsko nalogo o obravnavanih temah.  Tečaj bo sestavljen iz teoretičnega in praktičnega dela. Potekal bo: 16. 2. 2024  – 18. 2. 2024 in 23. 2. -25. 2. 2024

Izobraževanje za lokalne turistične vodnike zajema 40 učnih ur predavanj, predstavljenih v predmetniku. Poleg teoretičnega dela vsebuje izobraževanje tudi praktično simulacijo vodenja z ogledom najpomembnejših znamenitosti regije in preizkusom znanja na celodnevnem izletu po regiji. Udeleženci, poleg simulacije vodenja, tudi pisno odgovarjajo na zastavljena vprašanja in napišejo krajšo seminarsko nalogo o dogovorjeni vsebinski temi. Ob zaključku pridobijo potrdilo o opravljenem izobraževanju.

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska