Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Prihajajoči vikend v znamenju dogodkov in prireditev na Visti – parku z razgledom

Prihajajoči vikend bo poln zabave, saj se bodo na Visti – parku z razgledom odvijale različne prireditve, predstave in dogodki.

V sklopu prireditev POLETJE v VELENJU vas ta vikend čakajo:

  • Četrtek, 15. julij ob 20. uri, koncert SANTANA TRIBUTE BAND na Visti

Santana tribute band je nastal kot darilo sina Davida očetu Tomu Slatineku za 60. rojstni dan. Najprej je bilo predvideno, da bodo odigrali samo en koncert. Zaradi dobrega odziva so fantje nadaljevali z vajami in nastopi. Tokrat bodo nastopili na prireditvenem prostoru Vista, v svoj repertoar so dodali še nekaj novosti Carlosa Santane, pripravljajo pa tudi presenečenje.
Zasedba: Andrej Kmetič –vokal, Tomo Slatinek – kitara, Rok Rednak – klaviature, Urban Fijavž – bas kitara, Matej Javoršek –tolkala in David Slatinek – bobni

V primeru slabega vremena bo koncert odpadel.

  • Petek, 16. julij, SLOVENSKA BAKLA

Slovenska bakla je simbol povezovanja. Z njenim popotovanjem po Sloveniji v spremstvu njene ambasadorke Urške Žolnir Jugovar in tekačev, nosilcev plamenice, želimo povezati občanke in občane iz vseh 212 občin, v njih prebuditi jekleno voljo in širiti vrednote olimpizma.
 
Soočanje z nepredvidljivimi okoliščinami globalne razširjenosti koronavirusne bolezni nas je vse osupnilo, a hkrati utrdilo v veri v upanje, svetlobo. Zremo naprej. Močnejši. Imamo Slovensko baklo. Imamo olimpijske sanje. Imamo Tokio!

  • Sobota, 17. julij ob 10. uri, predstava REPA VELIKANKA

Gospodična Rožmarina se nekega dne odloči, da je v življenju pojedla že več kot dovolj nezdrave hrane in da je skrajni čas za spremembo! Od zdaj naprej bo jedla le same zdrave stvari. In kaj je sploh najbolj zdravo? Repa, seveda! Ampak – ali jo bo znala sama vzgojiti? Po pomoč se bo morala zateči k znani pravljici …

Scenarij in režija: Alice Čop
Igra: Noemi Čop
Produkcija: Festival Velenje – Lutkovno gledališče Velenje, 35 min, 3+

V primeru slabega vremena bo predstava v veliki dvorani Doma kulture Velenje.

  • Nedelja, 18. julij ob 19.30, monokomedija PROFESOR KUZMAN MLAJŠI

Slovenski pedagogi so se leto dni ubadali z vprašanjem, kako predavati preko spleta. Med njimi je bil tudi Uroš Kuzman oziroma Profesor Kuzman mlajši, ki si je zadal še dodaten izziv: pri podajanju snovi (in svojih spominov) vas bo skušal tudi razvedriti.
Za vnovično prisotnost na odru bo seveda zadostil PCT pogojem, kar mu za predavanja po spletu ni bilo potrebno. In bodite brez skrbi, edina nalezljiva bolezen, ki jo lahko prinese do vas, je smeh. Pridružite se mu v osveženi in podaljšani učni uri, ki bo ponudila vpogled v trenutni šolski vsakdan, predvsem pa veliko nostalgije in spominov, kako lepo je v resnici bilo takrat, ko so bila šolska vrata še na široko odprta.

Monokomedija o di(v)jakih in (m)učiteljih
Režija: Perica Jerković
Igra: Uroš Kuzman
Predstava traja 90 minut in nima odmora.

Rezervacija vstopnic: vstopnice@festival-velenje.si.

V primeru slabega vremena bo predstava odpadla.

 

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.