Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Prihodi prvih skupin

Pandemična kriza je močno prizadela slovenski turizem. Zagotovo k atraktivnosti naše dežele ključno prispevajo varnost, trajnostna usmeritev in edinstvena doživetja. Dejstvo je, da Slovenija med tujo medijsko, strokovno in široko javnostjo še ni bila deležna tolikšne pozornosti kot jo ima sedaj. Mediji nas navajajo kot destinacijo vredno obiska oz. še več, kot destinacijo, ki jo je nujno potrebno obiskati (npr. vplivni Conde Nast Traveller).

Na Zavodu za turizem Šaleške doline se trudimo privabiti obiskovalce z atraktivnimi doživetji. Eden izmed bolj zanimivih produktov je zagotovo Učna ura socializma, ki je nenavadno in zanimivo doživetje, ki obudi spomine na življenje v času tovarištva. Obiskovalci v vlogi pionirčkov 7. razreda sodelujejo na zaključnem sestanku pred vstopom k mladincem. Mlajša generacija s to izkušnjo uspešno dopolni znanje in bolje razumejo dediščino socializma, ostali pa obudijo spomine iz časa, ko so odraščali in živeli v socialistični družbi.

Skupina Frey Services iz Ljubljane na Učni uri socializma

Na Zavodu za turizem Šaleške doline se trudimo, da bi bile negativne posledice epidemije v lokalnem okolju čim manjše. Zato se veselimo številčnih prihodov tako domačih kot tujih obiskovalcev.

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.