Rezervacija

Rezerviraj počitnice

PROMENADA OKUSOV –  Žlahtna. Zdrava. Varna.

Poletje se bo počasi prevesilo v jesen, prav ti dnevi pa občutno tečejo drugače. Spremlja jih nova realnost, zamišljeni pogledi in zaskrbljeni obrazi. Poseben čas, ko hrepenimo po dolgih popoldnevih, po posedanju pod krošnjami dreves ob dobri hrani in opojni pijači. Zdaj je čas, da gostinski dejavnosti namenimo posebno pozornost in obiskovalce povabimo na Promenado okusov, ki bo tokrat skrivnostno žlahtna, zdrava in predvsem varna.

Kulinarična tržnica Promenada okusov se bo ob upoštevanju ukrepov in priporočil NIJZ odvila v petek, 11. septembra 2020 med 10. in 19. uro na Velenjski promenadi.

Kulinarična tržnica bo tokrat navdušila tiste, ki verjamejo v žlahtne kulinarične užitke. Izjemna gastronomska bera bo postregla z novimi jesenskimi okusi in čarobnimi napitki. Z nami bodo Falafel Okusi orienta, Gostilna pri kozolcu, gostilna Krpan, Beech boys BBQ, Turistična kmetija Karničnik, Hiša turške kulinarike Yildiz Han, OPA Resort, VAFL., Lucky Luka Choco, Plaža Žlajfer in Punkt, bistro in kavarna. Za pijačo bodo poskrbeli Vina Jamnik, OPA resort, Pivovarna Pajdaš, Šaleška pivovarna in Barei.

Obiskovalci bodo lahko okušali glavne jedi po enotni ceni 5 evrov in domiselne sladice po 3 evre. Prodaja bonov bo potekala na dveh stojnicah z blagajno, kjer bo poskrbljeno tudi za brezstično plačevanje. Ker je varnost obiskovalcev, ponudnikov in zaposlenih na prvem mestu, opozarjamo na dosledno upoštevanje pravil in priporočil NIJZ in ostalih ustreznih institucij. Bodimo odgovorni in upoštevajmo medsebojno varnostno razdaljo vsaj poldrugi meter, pravilno nosimo maske pri vstopu in izhodu na prizorišče, si razkužujmo roke in se čim manj dotikamo površin. Razkužila bodo na voljo na blagajnah in na vsaki stojnici. Zaradi preprečevanja širjenja korona virusa bomo tokrat uredili en vhod na prizorišče pri mostu čez reko Pako s strani središča mesta in en izhod iz prizorišča pri Zdravstvenem domu v smeri parkirne hiše. Obiskovalce prosimo, da se držijo enosmernega gibanja v smerri vhod – izhod. Ker je Promenada okusov butična prireditev pričakujemo, da na prizorišču ne bo več kot 500 oseb naenkrat.

Ne skrbite, če boste za trenutek pozabili na kakšen preventivni ukrep, saj vas bodo prijazni varnostniki in reditelji redno opozarjali na pravilno in varno ravnanje.

Prireditev je trajnostno naravnana. Spodbujamo uporabo lokalno pridelanih sestavim, biorazgradljive ali povratne embalaže. Ponudnike in obiskovalce opozarjamo na ločeno ločevanje odpadkov. Obiskovalce vabimo, da dogodek osvojite peš, se pripeljete s kolesom ali brezplačnim mestnim avtobusom Lokalcem.

Želimo, da počutite varno in sproščeno, hkrati pa vas pozivamo, da ste odgovorni in previdni. Verjamemo, da bo žlahtna prireditev predvsem varna in zdrava.

Dobimo se v petek, 11. septembra 2020 na Velenjski promenadi. Vse nadaljnje skrivnosti bomo sproti razkrivali na naši preko spletne strani www.visitsaleska.si in socialnih omrežij @VisitSaleska!

 

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.