Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Registrirajte uporabo znamke GREEN&SAFE. Ravnajmo in komunicirajmo trajnostno, varno in odgovorno.

STO vabi k nadaljevanju poenotenega ravnanja in komuniciranja ključnih zagotovil zelene in varne Slovenije. Ponudniki turističnih storitev se še vedno lahko registrirate za uporabo komunikacijskih orodij in znaka GREEN&SAFE.
Registrirajte uporabo znamke GREEN&SAFE. Ravnajmo in komunicirajmo trajnostno, varno in odgovorno.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slovenska turistična organizacija (STO) v okviru komunikacijske platforme in znamke GREEN&SAFE, implementacijo katere podpirajo vse ključne institucije s področja turizma v Sloveniji, vabi k poenotenem ravnanju in komuniciranju ključnih zagotovil zelene in varne Slovenije.

Do danes je uporabo znamke GREEN&SAFE registriralo več kot 1.000 turističnih ponudnikov, ki s tem upoštevajo priporočila in ukrepe NIJZ ter sledijo trajnostnim in odgovornim priporočilom komunikacijske platforme GREEN&SAFE. STO še zmeraj vabi, da ponudniki prizadevanja nadgradijo z registracijo uporabe znaka, ki je brezplačna, in sicer na spletnem mestu www.slovenia.info/standardi-registracija. Na osnovi registracije bodo uporabniki s strani STO prejeli nalepko odgovornih potovalnih standardov, ki združuje znak GREEN&SAFE in globalni znak World Travel &Tourism Council SAFE TRAVELS.

Poleg tega bo uporabnikom omogočen tudi dostop do komunikacijskih orodij in znaka, ter priporočil uporabe komunikacijske platforme GREEN&SAFE. Turističnim ponudnikom so na voljo kreativne rešitve in priporočila, skladna s higienskimi priporočili NIJZ, ki so pripravljena kot prijazna opozorila gostom v slovenskem, angleškem, nemškem in italijanskem jeziku, ki jih lahko personalizirajo in natisnejo s svojimi logotipi (med drugim tudi plakati in letaki) pri uvajanju varnostnih standardov, trajnostnega ravnanja in komuniciranja naše dežele kot trajnostne in varne destinacije v okviru portala slovenia.info.

Zdaj je čas, da nadaljujemo po začrtani poti varnosti in trajnosti.

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska