Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Šaleška dolina na 33. sejmu Alpe Adria v Ljubljani

Sejem turizma, kampinga in karavaninga Alpe – Adria jutri odpira svoja vrata! Na sejmu se bo med 15. in 18. februarjem predstavljala tudi destinacija Šaleška dolina s poudarkom na novih 5-zvezdičnih doživetjih: Skrivnosti potopljenih vasi in Polet v usnjarno Evrope.

Najdete nas na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Predstavljamo se na razstavnem prostoru I FEEL SLOVENIA Slovenske turistične organizacije v Marmorni dvorani (prvi stojnica na levi strani ob informacijskem pultu).

V celotnem sejemskem času bomo dogajanje na stojnici popestrili z virtualnim doživetjem: Potop v Velenjsko jezero skozi VR očala, ki je del 5-zvezdičnega doživetja Skrivnosti potopljenih vasi.

V času sejma bo potekala tudi nagradna igra, kjer se bodo lahko obiskovalci s prijavo na e-novice iz sveta turizma Šaleške doline na spletni strani www.visitsaleska.si potegovali za privlačne nagrade: vstopnica za Muzej Velenje, vstopnica za Muzej usnjarstva na Slovenskem, vstopnica za Muzej premogovništva Slovenije in sladko doživetje v Hotelu Paka Velenje.

V petek, 17. februarja bomo med 14. in 19. uro gostili bogat animacijski program:

  • Skok čez kožo v sodelovanju z Muzejem premogovništva Slovenije,
  • nastop maskote Krtka Ligija v sodelovanju z Muzejem premogovništva Slovenije,
  • usnjarska delavnica v sodelovanju z Muzejem Velenje,
  • kulinarična pogostitev v sodelovanju z Gorenjem Gostinstvo in
  • glasbeni nastop Bernarda Brizanija, Prešernovega nagrajenca.

V četrtek, 16. februarja, ob 10.15 ne zamudite predavanja o trženju doživetij, pogovor s ponudniki SUE doživetij ter predstavitev poziva edinstvenih doživetij in novosti v letu 2023, kjer bo sodelovala tudi direktorica Zavoda za turizem Šaleške doline, Alenka Kikec.

Šaleška dolina je v letu 2022 postala edina vodilna destinacija v Sloveniji, ki ima v zbirki Slovenia Unique Experience kar tri doživetja.

Vabljeni, da nas obiščete.

Več informacij sejem Alpe-Adria.

Spremljajte nas preko spletne strani www.visitsaleska.si in preko družbenih omrežij @VisitSaleska.

 

 

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska