Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Šaleška dolina skozi objektiv kamere Planet TV v okviru kampanje Moja Slovenija

Šaleško dolino je obiskala novinarka Eva Cimbola s Planet TV. Raziskovala je vrsto znamenitosti, ki Šaleško dolino uvrščajo med najbolj privlačne turistične destinacije v Sloveniji. V okviru kampanje Moja Slovenija se bo Šaleška dolina predstavila kot zelena in družinam prijazna destinacija. Kampanja preko inovativnih reportaž nagovarja in spodbuja prebivalce naše dežele k dopustovanju doma.

Zavod za turizem Šaleške doline se je aktivno vključil v snemanje prispevka, ki bo na inovativen in drugačen način vabil na raznolika doživetja Šaleške doline. Kot edina destinacija v Sloveniji se lahko pohvalimo s kar tremi petzvezdičnimi turističnimi produkti z znamko Slovenia Unique Experience.

K snemanju prispevka so se vključili tudi nekateri ponudniki Šaleške doline. Iz Domačije Lamperček, kjer smo hranili jelene in muflone, smo se odpravili na Turistično kmetijo Apat, kjer so postregli z okusnim domačim kosilom iz lokalnih sestavin. Še več priložnosti za preživljanje prostega časa ponuja objezerski raj Velenjskega jezera – Velenjska plaža in Vista – park z razgledom, ki velja za največji »open air« prireditveni prostor v Sloveniji. Novinarka je spoznavala tudi 5-zvezdično doživetje Skrivnosti potopljenih vasi in se preko virtualne resničnosti potopila pod gladino jezera.

Ob izjemno uspešnem sodelovanju z voditeljico Evo Cimbolo verjamemo, da bo Šaleška dolina navdušila mnoge gledalce. Z nestrpnostjo pričakujemo predvajanje prispevka, ki bo 11. maja.

Dobrodošli v Šaleški dolini.

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska