Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Izlet v Logarsko in Savinjsko dolino

Sreda, 2. avgust 2023, med 9. in 16. uro

Celodnevni voden izlet z avtobusom; udeležence avtobus pobere na jezeru v Velenju, potem grejo v Logarsko dolino, kjer imajo voden ogled (cca. 2h), sledi kosilo z lokalno hrano na Ljubnem, sledi ogled zeliščnega vrta v Gornjem gradu in krajša delavnica z uporabo zelišč. Po koncu izleta udeležence avtobus dostavi do jezera.

Zbirno mesto je na Velenjskem jezeru, od koder vas avtobus odpelje po prečudoviti Zgornji Savinjski dolini, vse do njenega bisera na koncu – do Logarske doline. Skrite kotičke te alpske doline boste spoznali z vodnikom (cca. 2 uri). Sledi vožnja do Ljubnega, kjer vas v domači pristni gostilni pričaka kosilo iz lokalnih izdelkov in sestavin. Nato se boste odpeljali še do Gornjega Gradu, kjer si boste v bližini največje katedrale v Sloveniji ogledali zeliščni vrt ter se udeležili krajše delavnice o uporabi zelišč. Sledi povratna vožnja do začetne točke na Velenjskem jezeru.

Prijave najkasneje do ponedeljka (do 17.00).

  • V kolikor bo sredin izlet poln, pa se na izlet lahko prijavite tudi za četrtek, saj imamo v naslednjem tednu izjemoma tudi ta dan, predvsem zaradi MetalDaysov. Za ta izlet so prijave najkasneje do torka do 17.00.

Kontakt:

TIC Mozirje: 070 799 099

 

#VisitSaleska