Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Kolesarski vodnik za vodena doživetja S kolesom po Šaleški dolini

LOKACIJA
Kolesarski navdušenci lahko izbirajo med petimi potmi, ki se poleg znamenitosti ob poti, med seboj razlikujejo glede na dolžino, višinsko razliko in okvirni čas vožnje.  Kolesarji lahko uživajo na poti Na goro jurišev, Po kulturnih obronkih Šoštanja, Po okolici Topolšice, Na Škalski hrib in Po Martinovih poteh.

OPIS
Zakaj na vodeno kolesarsko turo? Ker vodnik pozna teren in znamenitosti ob kolesarski poti, se prilagodi glede na vaše zahteve znanje in kondicijsko pripravljenosti, pomaga pri nastavitvah kolesa in vam svetuje glede izboljšanja tehnike vožnje, ki vam bodo omogočale užitke in popoln izkoristek kolesa. Naši kolesarski vodniki imajo licenco Turno kolesarski vodnik TKV1.

Nimate svojega kolesa? Na Zavodu za turizem Šaleške doline si lahko izposodite odrasla gorska kolesa, otroška kolesa, skiroje in tricikel za gibalno obirane. Za najmlajše so na voljo tudi otroški kolesarski sedeži in prikolice za prevoz otrok »rikše«. Poskrbimo tudi za izposojo čelad. Obiščite nas med tednom med 9. in 19. uro, med vikendi in prazniki pa med 9. in 17. uro. Več informacij je na voljo na spletni strani www.visitsaleska.si, FB in IG strani @VisitSaleska in preko e-pošte tuizem@velenje.si ali telefona 03/ 896 17 15.

 

 

 

 

 

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.