Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Mladinski kulturni klub eMCe plac in letni kino ob Škalskem jezeru

Mladinski kulturni klub eMCe plac in letni kino ob Škalskem jezeru

Klub eMCe plac je že vrsto let priljubljeno zbirališče mladih. Klub eMCe plac sestavljajo kavarna, galerija in večnamenski prostor za koncertne in gledališke dejavnosti, kjer se izvajajo tudi razne delavnice, izobraževalne in socialne aktivnosti, športni turnirji in različni družabni ter klubski večeri. Mladim zagotavlja kvalitetno vsakodnevno preživljanje prostega časa, koriščenje prostorov za interesne dejavnosti, pester nabor alternativne mladinske kulture ter možnost sodelovanja pri ustvarjanju programa, uresničevanja lastnih idej in izobraževanja.

Mladinski kulturni klub eMCe plac in Letni kino ob Škalskem jezeru

Mladinski kulturni klub eMCe plac
Šaleška cesta 3
SI – 3320 Velenje
E: info@emceplac.si

Mladinske organizacije smo za vas združile moči in poskrbele za dnevno in nočno druženje! Lahko se nam pridružite v središču Velenja, v mladinskem kulturnem klubu eMCe plac ali pa pod krošnjami dreves, v neposredni bližini festivala Metaldays, na Letnem kinu ob Škalskem jezeru. Obiščite mladinski kulturni klub eMCe plac (Šaleška cesta 3), kjer bo poskrbljeno za dobro atmosfero, pestro in cenovno ugodno gostinsko ponudbo ter izbrano glasbo. Oglejte si razstavo v klubski galeriji in spoznajte našo lokalno mladino.

Letni kino ob Škalskem jezeru je le nekaj minut hoje oddaljen od prizorišča festivala Metaldays. V senci ali na soncu, ob dobri glasbi, hladni pijači in dobri jedači, se lahko sprostite, ohladite, spočijete, spoznate nove ljudi in se zabavate. Odprti smo tudi, ko dežuje, se bomo malo stisnili pod streho pa bo! 

Klub eMCe plac je alternativni klub, kjer nastajajo vedno nove kulture in sveže ideje. Sestavljajo ga bar s pestro ponudbo pijače in sončno teraso, galerija in večnamenska dvorana za programske vsebine.

Na najbolj sončni terasi v Velenju nudimo pestro ponudbo brezalkoholnih in alkoholnih napitkov. Znani smo po dobri kavi, pestri ponudbi limonad z okusom, domačih ledenih čajev, ledeni kavi različnih okusov, brezalkoholnih in alkoholnih cocktailih, pestri ponudbi gaziranih in negaziranih brezalkoholnih pijač, piva in številnih žganih pijač. Druženje v klubu vam bodo zagotovo popestrili naši natakarji, dobra glasba, lokalna mladina pa tudi brezplačno igranje ročnega nogometa.

#VisitSaleska