Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Slovenija med finalisti za nagrado Newsweek Future Travel Awards 2021

Z nagradami Newsweek Future Travel Awards pri medijski hiši Newsweek izpostavljajo tiste, ki (so)oblikujejo prihodnost potovalne industrije. Slovenija je med finalisti v kategoriji Destinacije.

 

Slovenija med finalisti za nagrado Newsweek Future Travel Awards 2021

 

“Te destinacije oblikujejo prihodnost,” pišejo pri Newsweeku, v članku o finalistih za nagrade Newsweek Future Travel Awards. Poleg Slovenije, ki je bila nominirana po zaslugi “svojih trajnostnih prizadevanj v turizmu in gastronomiji” – to potrjuje tudi naziv Evropska gastronomska regija 2021 – so bile nominirane še tri države:

  • Panama, ki v svoje zgodbe vključuje lokalne skupnosti,
  • Ruanda s posodobljenim UNESCOVIM biosfernim rezervatom
  • in Butan, ki ima najvišjo precepljenost, pohvali pa se lahko tudi z Bruto indeksom nacionalne sreče (“Gross National Happiness index”).

Dodatne podrobnosti o ostalih nominirancih so na voljo tukaj.

Newsweek je vodilna revija in spletni portal, ki že 80 let bralcem po vsem svetu objektivno poroča o dogajanju po svetu. Ponuja najnovejše novice, poglobljene analize in ideje o mednarodnih vprašanjih, tehnologiji, poslovanju, kulturi in politiki. Poleg spletnega portala Newsweek objavlja tedenske angleške tiskane izdaje v ZDA, Evropi/na Bližnjem vzhodu/Afriki in Aziji ter izdaje v japonskem, korejskem, poljskem, srbskem in španskem jeziku.

Vir novic: TTA STO

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.