Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Splavitev in krst nove pletrce na Velenjski plaži

Včeraj  je na Velenjski plaži potekala slovesna splavitev nove pletrce, s katero bo možna panoramska vožnja po Velenjskem jezeru za obiskovalce, turiste in organizirane skupine.👏
🪧 Novo pletrco sta krstili podžupanja Mestne občine Velenje, Aleksandra Vasiljević in predsednica Kluba vodnih športov Velenje, Slavica Živko. Na dogodku so sodelovali potapljači Društva za podvodne dejavnosti Jezero, v kulturnem programu pa je nastopila citrarka Tanja Lončar.🎼 Dogodka se je udeležila tudi direktorica Zavoda za turizem Šaleške doline, Alenka Kikec.
🪧 Zavod za turizem Šaleške doline vožnjo s pletrco redno vključuje v programe za obiskovalce Šaleške doline. V 5-zvezdičnem turističnem produktu Skrivnosti potopljenih vasi je vključena vožnja z ladjico in VR potopom v Velenjsko jezero.
🛎 Cena vožnje za odraslo osebo znaša 8 evrov, za otroke pa 6 evrov. Klub vodnih športov Velenje, ki s pletrco upravlja, sprejema predhodne rezervacije za večje skupine na mobilno številko 031 887 751. O rednem voznem redu v času turistične sezonene na Velenjski plaži vas bomo še obveščali.
Za še več informacij smo vam na voljo na Zavodu za turizem Šaleške doline. Kontaktirajte nas na turizem@velenje.si

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska