Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Terenski mobilni studio Radia 1 na Velenjski plaži

Zavod za turizem Šaleške doline tudi letos sodeluje v vseslovenski motivacijski kampanji Zdaj je čas. Moja Slovenija, ki poteka pod okriljem Slovenske turistične organizacije. Njen cilj je navdušiti prebivalce Slovenije za oddih v Sloveniji in s tem spodbuditi okrevanje slovenskega turističnega gospodarstva. Kampanji se v koprodukcijskem sodelovanju pridružuje tudi RADIO 1.

Te dni se je pričela poletna turnejo po Sloveniji, ko se bosta Tomaž Klepač in Iztok Gustinčič vsak dan med tednom, od 6. julija do 2. avgusta, v živo iz mobilnega studia oglašala z drugega konca Slovenije in skupaj z znanimi Slovenci in gosti slovenskega turizma iskala in spoznavala številne namige za počitnice v Sloveniji.

Postavitev mobilnega studia je določala ekipa RADIO 1, prav tako so bili sogovorniki, predstavniki iz posamezne destinacije, izbrani s strani RADIA 1 v dogovoru z STO. V oddajanju v živo in pogovoru z gosti bodo skušali predstaviti destinacijo, njene glavne znamenitosti, turistične produkte in varna, zelena, aktivna, zanimiva doživetja, temelječa na nacionalnih standardih za zdrav in varen turizem.

Včeraj je tako poslušalce pozdravila in nagovorila direktorica Zavoda za turizem Šaleške doline Alenka Kikec. Lokalna vodnica Tina Felicijan pa je poslušalcem delila nasvete zakaj obiskati Šaleško dolino!

Šaleška dolina je edinstvena in trajnosti zapisana destinacija, ki vse leto navdušuje z možnostmi za doživetja, pisana na kožo posameznikom, parom, prijateljskim skupinam ali družinam. Je dežela, ki ponuja nekaj za vsakogar: aktivna doživetja v objemu neokrnjene narave, mestni oddih, podčrtan s kulturo, sproščujoče počitnice v termah ali gastronomska razvajanja z lokalnimi okusi v vrhunskih restavracijah.

S seboj smo prinesli tudi suvenir – Šaleško pivsko časo, ki med drugim predstavlja Šaleško dolino. Letos namreč tako povezujejo Slovenijo, saj smo mi prejeli suvenir iz prejšnje lokacije, naš suvenir pa je šel na naslednjo, in sicer v Laško.

   

Več na spletni strani: Radio 1 – Radio 1 na turneji po Sloveniji

 

Verjamemo, da letošnje poletje prinaša veselje in željo po sproščenem oddihu. Zato vas vabimo k uživanju v najlepšem in najboljšem, kar ponuja naša Šaleška dolina.

 

Prijazen pozdrav,

ekipa Zavoda za turizem Šaleške doline

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.