Rezervacija

Rezerviraj počitnice

TIC Velenje do preklica zaprt

Velenje, 15. 3. 2020

Zavod za turizem Šaleške doline obiskovalce in občane obvešča, da bo zaradi uradne razglasitve epidemije v Sloveniji zaradi koronavirusa (COVID-19), turistično-informacijski center (TIC VELENJE) v Vili Bianca (Stari trg 3, Velenje) DO PREKLICA ZAPRT.

Turistične informacije bo možno dobiti le preko telefona (03 896 17 15 ali  031 320 386) ali preko e-pošte (turizem@velenje.si) od ponedeljka do petka, med 9. in 15. uro.

Prav tako odpovedujemo vse dogodke, ki so bili napovedani v prostorih Vile Biance. Sistem mestnih koles BICY bo ponovno vzpostavljen predvidoma po 20. marcu 2020.

Vsi zgoraj navedeni ukrepi veljajo predvidoma do 20. marca 2020 oziroma do preklica.

Zavod za turizem Šaleške doline poziva vse obiskovalce in občane, da spoštujejo preventivne ukrepe za varovanje zdravja zaradi koronavirusa. Če menite, da imate znake okužbe in vam ne uspe priklicati ambulante osebnega zdravnika na telefon, prosimo pokličite dežurno službo zdravstvenega doma velenje na telefonsko številko 03 8995 445 in brez predhodnega dovoljenja ne vstopajte v objekt zdravstvenega doma.

Navodila za preprečevanje širjenja okužb:

  1. V primeru povišane temperature, kašlja in kihanja naj oboleli posamezniki ostanejo doma.
  2. Vsi naj dosledno skrbijo za higieno rok (redno temeljito umivanje rok z milom, kadar pa ni vode pri roki, je primerno razkuževanje).
  3. Skrb za ustrezno higieno kašlja: kihamo in kašljamo v rokav, ne v dlan.
  4. Pogosto zračenje zaprtih prostorov.
  5. Redno čiščenje površin, ki se jih dotika veliko ljudi (mize, kljuke …).

Obvestila Nacionalnega inštituta za javno zdravje so na voljo na njihovi spletni strani https://www.nijz.si/sl/koronavirus-2019-ncov.

 

Prijazen poZDRAV,

Zavod za turizem Šaleške doline

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.