Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Turistična kmetija Apat ponosna dobitnica nagrade Traveller Review Award

Turistična kmetija Apat je tudi letos prejela prestižno nagrado Traveller Review Award za leto 2021, ki jo podeljuje globalni spletni velikan Booking.com.
V kategoriji turističnih kmetij na podeželju so prejeli oceno 9,7, kar je za 0,1 točke več kot lani.
Na kmetiji živijo tri generacije, ki potrjujejo – kjer so volja, ljubezen do narave, radost pri delu in pogum, tam se začnejo zgodbe o uspehu. Apatovi posameznikom in večjim družbam nudijo domače lokalne in druge kmečke jedi brez primere. Skoraj vse sestavine so s kmetije, skrbno pridelane in okusno pripravljene, edinstvene zaradi družinskih receptov. Obiskovalcem z veseljem predstavijo vzrejo živali in pridelavo senenega mleka, jih povabijo k vrtnim in drugim kmečkim opravilom ter jih sprejmejo, kot bi bili družinski člani. Prebrskajte za idejami že danes, da boste lahko kmalu v prihodnosti spet potovali.

Preberi več

V letu, ko se je potovalna industrija soočila z neprimerljivimi izzivi, nagrade Traveller Review Awards priznavajo partnerje za nastanitev in prevoz v 220 državah. Na podlagi milijonov ocen strank je Booking.com podelil 1.147.344 nagrad. Širina in razširjenost zmagovalcev v devetem letu podeljevanja nagrad je močan dokaz predanosti partnerjev Booking.com, saj jim je sredi leta neizmernih izzivov uspelo zagotoviti neverjetne potovalne izkušnje za ljudi na vseh koncih sveta. 

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska